Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Chithra and Tamilselvi has 1 toy car each. Their friend Jeevini has 6 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 2) Savithri and Pavi has 4 toy cars each. Their friend Kumutha has 10 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 3) Ponnalagu and Tulasi has 1 toy car each. Their friend Poovazhagi has 7 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 4) Pavi and Jeevini has 4 toy cars each. Their friend Amutha has 10 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 5) Thamarai and Jeevini has 1 toy car each. Their friend Selvanayaki has 6 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 6) Haritha and Ponnalagu has 2 toy cars each. Their friend Mithra has 7 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 7) Amutha and Ponnalagu has 1 toy car each. Their friend Jeevini has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 8) Ramani and Indra has 2 toy cars each. Their friend Jeevini has 8 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 9) Selvanayaki and Chellamal has 1 toy car each. Their friend Pavi has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 10) Thamarai and Pavi has 5 toy cars each. Their friend Swathi has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
( ) |
| 1) Chithra and Tamilselvi has 1 toy car each. Their friend Jeevini has 6 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 3 SOLUTION 1 : Chithra 1 Tamilselvi 1 Jeevini 6 1 + 1 + 6 = 8 They have 8 toy cars altogether. |
| 2) Savithri and Pavi has 4 toy cars each. Their friend Kumutha has 10 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 1 SOLUTION 1 : Savithri 4 Pavi 4 Kumutha 10 4 + 4 + 10 = 18 They have 18 toy cars altogether. |
| 3) Ponnalagu and Tulasi has 1 toy car each. Their friend Poovazhagi has 7 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 1 SOLUTION 1 : Ponnalagu 1 Tulasi 1 Poovazhagi 7 1 + 1 + 7 = 9 They have 9 toy cars altogether. |
| 4) Pavi and Jeevini has 4 toy cars each. Their friend Amutha has 10 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 1 SOLUTION 1 : Pavi 4 Jeevini 4 Amutha 10 4 + 4 + 10 = 18 They have 18 toy cars altogether. |
| 5) Thamarai and Jeevini has 1 toy car each. Their friend Selvanayaki has 6 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 1 SOLUTION 1 : Thamarai 1 Jeevini 1 Selvanayaki 6 1 + 1 + 6 = 8 They have 8 toy cars altogether. |
| 6) Haritha and Ponnalagu has 2 toy cars each. Their friend Mithra has 7 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 1 SOLUTION 1 : Haritha 2 Ponnalagu 2 Mithra 7 2 + 2 + 7 = 11 They have 11 toy cars altogether. |
| 7) Amutha and Ponnalagu has 1 toy car each. Their friend Jeevini has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 4 SOLUTION 1 : Amutha 1 Ponnalagu 1 Jeevini 9 1 + 1 + 9 = 11 They have 11 toy cars altogether. |
| 8) Ramani and Indra has 2 toy cars each. Their friend Jeevini has 8 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 3 SOLUTION 1 : Ramani 2 Indra 2 Jeevini 8 2 + 2 + 8 = 12 They have 12 toy cars altogether. |
| 9) Selvanayaki and Chellamal has 1 toy car each. Their friend Pavi has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 4 SOLUTION 1 : Selvanayaki 1 Chellamal 1 Pavi 9 1 + 1 + 9 = 11 They have 11 toy cars altogether. |
| 10) Thamarai and Pavi has 5 toy cars each. Their friend Swathi has 9 toy cars. How many toy cars do they have altogether
Answer: 3 SOLUTION 1 : Thamarai 5 Pavi 5 Swathi 9 5 + 5 + 9 = 19 They have 19 toy cars altogether. |