Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Selvanayaki and Ramani has 1 book each. Their friend, Pavi, has 17 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 2) Kumutha and Nandini has 8 books each. Their friend, Pavi, has 20 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 3) Nandini and Indra has 1 book each. Their friend, Amutha, has 12 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 4) Thamarai and Tamilselvi has 10 books each. Their friend, Savithri, has 13 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 5) Tulasi and Mithra has 1 book each. Their friend, Jeevini, has 13 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 6) Amutha and Keerthi has 3 books each. Their friend, Indra, has 11 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 7) Haritha and Mithra has 1 book each. Their friend, Nandini, has 16 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 8) Poovazhagi and Pavi has 4 books each. Their friend, Swathi, has 14 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 9) Jeevini and Savithri has 1 book each. Their friend, Thamarai, has 20 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 10) Amutha and Ponnalagu has 3 books each. Their friend, Nandini, has 11 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 1) Selvanayaki and Ramani has 1 book each. Their friend, Pavi, has 17 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Selvanayaki 1 Ramani 1 Pavi 17 1 + 1 + 17 = 19 They have 19 books altogether. |
| 2) Kumutha and Nandini has 8 books each. Their friend, Pavi, has 20 books. How many books do they have altogether Answer: 4 SOLUTION 1 : Kumutha 8 Nandini 8 Pavi 20 8 + 8 + 20 = 36 They have 36 books altogether. |
| 3) Nandini and Indra has 1 book each. Their friend, Amutha, has 12 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Nandini 1 Indra 1 Amutha 12 1 + 1 + 12 = 14 They have 14 books altogether. |
| 4) Thamarai and Tamilselvi has 10 books each. Their friend, Savithri, has 13 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Thamarai 10 Tamilselvi 10 Savithri 13 10 + 10 + 13 = 33 They have 33 books altogether. |
| 5) Tulasi and Mithra has 1 book each. Their friend, Jeevini, has 13 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Tulasi 1 Mithra 1 Jeevini 13 1 + 1 + 13 = 15 They have 15 books altogether. |
| 6) Amutha and Keerthi has 3 books each. Their friend, Indra, has 11 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Amutha 3 Keerthi 3 Indra 11 3 + 3 + 11 = 17 They have 17 books altogether. |
| 7) Haritha and Mithra has 1 book each. Their friend, Nandini, has 16 books. How many books do they have altogether Answer: 1 SOLUTION 1 : Haritha 1 Mithra 1 Nandini 16 1 + 1 + 16 = 18 They have 18 books altogether. |
| 8) Poovazhagi and Pavi has 4 books each. Their friend, Swathi, has 14 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Poovazhagi 4 Pavi 4 Swathi 14 4 + 4 + 14 = 22 They have 22 books altogether. |
| 9) Jeevini and Savithri has 1 book each. Their friend, Thamarai, has 20 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Jeevini 1 Savithri 1 Thamarai 20 1 + 1 + 20 = 22 They have 22 books altogether. |
| 10) Amutha and Ponnalagu has 3 books each. Their friend, Nandini, has 11 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Amutha 3 Ponnalagu 3 Nandini 11 3 + 3 + 11 = 17 They have 17 books altogether. |