Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Thamarai and Ovini has 5 books each. Their friend, Ponnalagu, has 16 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 2) Nandini and Amutha has 1 book each. Their friend, Panimalar, has 20 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 3) Indra and Chellamal has 2 books each. Their friend, Ovini, has 15 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 4) Jeevini and Indra has 1 book each. Their friend, Nandini, has 12 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 5) Jeevini and Kumutha has 3 books each. Their friend, Keerthi, has 16 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 6) Ponnalagu and Swathi has 1 book each. Their friend, Poovazhagi, has 20 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 7) Tamilselvi and Ramani has 2 books each. Their friend, Nandini, has 19 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 8) Indra and Jeevini has 1 book each. Their friend, Tamilselvi, has 12 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 9) Keerthi and Chithra has 2 books each. Their friend, Ponnalagu, has 12 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 10) Nandini and Parveen has 1 book each. Their friend, Amutha, has 17 books. How many books do they have altogether ( ) |
| 1) Thamarai and Ovini has 5 books each. Their friend, Ponnalagu, has 16 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Thamarai 5 Ovini 5 Ponnalagu 16 5 + 5 + 16 = 26 They have 26 books altogether. |
| 2) Nandini and Amutha has 1 book each. Their friend, Panimalar, has 20 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Nandini 1 Amutha 1 Panimalar 20 1 + 1 + 20 = 22 They have 22 books altogether. |
| 3) Indra and Chellamal has 2 books each. Their friend, Ovini, has 15 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Indra 2 Chellamal 2 Ovini 15 2 + 2 + 15 = 19 They have 19 books altogether. |
| 4) Jeevini and Indra has 1 book each. Their friend, Nandini, has 12 books. How many books do they have altogether Answer: 3 SOLUTION 1 : Jeevini 1 Indra 1 Nandini 12 1 + 1 + 12 = 14 They have 14 books altogether. |
| 5) Jeevini and Kumutha has 3 books each. Their friend, Keerthi, has 16 books. How many books do they have altogether Answer: 4 SOLUTION 1 : Jeevini 3 Kumutha 3 Keerthi 16 3 + 3 + 16 = 22 They have 22 books altogether. |
| 6) Ponnalagu and Swathi has 1 book each. Their friend, Poovazhagi, has 20 books. How many books do they have altogether Answer: 4 SOLUTION 1 : Ponnalagu 1 Swathi 1 Poovazhagi 20 1 + 1 + 20 = 22 They have 22 books altogether. |
| 7) Tamilselvi and Ramani has 2 books each. Their friend, Nandini, has 19 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Tamilselvi 2 Ramani 2 Nandini 19 2 + 2 + 19 = 23 They have 23 books altogether. |
| 8) Indra and Jeevini has 1 book each. Their friend, Tamilselvi, has 12 books. How many books do they have altogether Answer: 2 SOLUTION 1 : Indra 1 Jeevini 1 Tamilselvi 12 1 + 1 + 12 = 14 They have 14 books altogether. |
| 9) Keerthi and Chithra has 2 books each. Their friend, Ponnalagu, has 12 books. How many books do they have altogether Answer: 1 SOLUTION 1 : Keerthi 2 Chithra 2 Ponnalagu 12 2 + 2 + 12 = 16 They have 16 books altogether. |
| 10) Nandini and Parveen has 1 book each. Their friend, Amutha, has 17 books. How many books do they have altogether Answer: 4 SOLUTION 1 : Nandini 1 Parveen 1 Amutha 17 1 + 1 + 17 = 19 They have 19 books altogether. |