Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Nandini has 12 ribbons. If Nandini gives 6 ribbons to Kumutha, how many ribbons does Nandini have now ( ) |
| 2) Poovazhagi has 25 ribbons. If Poovazhagi gives 1 ribbon to Keerthi, how many ribbons does Poovazhagi have now ( ) |
| 3) Poongodi has 22 ribbons. If Poongodi gives 4 ribbons to Kumutha, how many ribbons does Poongodi have now ( ) |
| 4) Nandini has 26 ribbons. If Nandini gives 1 ribbon to Ramani, how many ribbons does Nandini have now ( ) |
| 5) Jeevini has 20 ribbons. If Jeevini gives 7 ribbons to Mithra, how many ribbons does Jeevini have now ( ) |
| 6) Pavi has 13 ribbons. If Pavi gives 1 ribbon to Tulasi, how many ribbons does Pavi have now ( ) |
| 7) Tulasi has 20 ribbons. If Tulasi gives 4 ribbons to Ovini, how many ribbons does Tulasi have now ( ) |
| 8) Selvanayaki has 16 ribbons. If Selvanayaki gives 1 ribbon to Amutha, how many ribbons does Selvanayaki have now ( ) |
| 9) Panimalar has 23 ribbons. If Panimalar gives 10 ribbons to Chellamal, how many ribbons does Panimalar have now ( ) |
| 10) Swathi has 14 ribbons. If Swathi gives 1 ribbon to Indra, how many ribbons does Swathi have now ( ) |
| 1) Nandini has 12 ribbons. If Nandini gives 6 ribbons to Kumutha, how many ribbons does Nandini have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 12 ribbons 6 Given to Kumutha 12 - 6 = 6 ribbons Nandini has 6 ribbons now. |
| 2) Poovazhagi has 25 ribbons. If Poovazhagi gives 1 ribbon to Keerthi, how many ribbons does Poovazhagi have now Answer: 2 SOLUTION 1 : 25 ribbons 1 Given to Keerthi 25 - 1 = 24 ribbons Poovazhagi has 24 ribbons now. |
| 3) Poongodi has 22 ribbons. If Poongodi gives 4 ribbons to Kumutha, how many ribbons does Poongodi have now Answer: 4 SOLUTION 1 : 22 ribbons 4 Given to Kumutha 22 - 4 = 18 ribbons Poongodi has 18 ribbons now. |
| 4) Nandini has 26 ribbons. If Nandini gives 1 ribbon to Ramani, how many ribbons does Nandini have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 26 ribbons 1 Given to Ramani 26 - 1 = 25 ribbons Nandini has 25 ribbons now. |
| 5) Jeevini has 20 ribbons. If Jeevini gives 7 ribbons to Mithra, how many ribbons does Jeevini have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 20 ribbons 7 Given to Mithra 20 - 7 = 13 ribbons Jeevini has 13 ribbons now. |
| 6) Pavi has 13 ribbons. If Pavi gives 1 ribbon to Tulasi, how many ribbons does Pavi have now Answer: 1 SOLUTION 1 : 13 ribbons 1 Given to Tulasi 13 - 1 = 12 ribbons Pavi has 12 ribbons now. |
| 7) Tulasi has 20 ribbons. If Tulasi gives 4 ribbons to Ovini, how many ribbons does Tulasi have now Answer: 4 SOLUTION 1 : 20 ribbons 4 Given to Ovini 20 - 4 = 16 ribbons Tulasi has 16 ribbons now. |
| 8) Selvanayaki has 16 ribbons. If Selvanayaki gives 1 ribbon to Amutha, how many ribbons does Selvanayaki have now Answer: 2 SOLUTION 1 : 16 ribbons 1 Given to Amutha 16 - 1 = 15 ribbons Selvanayaki has 15 ribbons now. |
| 9) Panimalar has 23 ribbons. If Panimalar gives 10 ribbons to Chellamal, how many ribbons does Panimalar have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 23 ribbons 10 Given to Chellamal 23 - 10 = 13 ribbons Panimalar has 13 ribbons now. |
| 10) Swathi has 14 ribbons. If Swathi gives 1 ribbon to Indra, how many ribbons does Swathi have now Answer: 2 SOLUTION 1 : 14 ribbons 1 Given to Indra 14 - 1 = 13 ribbons Swathi has 13 ribbons now. |