Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ponnalagu has 22 ribbons. If Ponnalagu gives 2 ribbons to Mithra, how many ribbons does Ponnalagu have now ( ) |
| 2) Amutha has 21 ribbons. If Amutha gives 1 ribbon to Panimalar, how many ribbons does Amutha have now ( ) |
| 3) Parveen has 18 ribbons. If Parveen gives 7 ribbons to Poovazhagi, how many ribbons does Parveen have now ( ) |
| 4) Parveen has 17 ribbons. If Parveen gives 1 ribbon to Jeevini, how many ribbons does Parveen have now ( ) |
| 5) Chellamal has 24 ribbons. If Chellamal gives 8 ribbons to Tulasi, how many ribbons does Chellamal have now ( ) |
| 6) Amutha has 22 ribbons. If Amutha gives 1 ribbon to Swathi, how many ribbons does Amutha have now ( ) |
| 7) Pavi has 19 ribbons. If Pavi gives 8 ribbons to Poovazhagi, how many ribbons does Pavi have now ( ) |
| 8) Parveen has 11 ribbons. If Parveen gives 1 ribbon to Ovini, how many ribbons does Parveen have now ( ) |
| 9) Poongodi has 12 ribbons. If Poongodi gives 5 ribbons to Selvanayaki, how many ribbons does Poongodi have now ( ) |
| 10) Ponnalagu has 20 ribbons. If Ponnalagu gives 1 ribbon to Panimalar, how many ribbons does Ponnalagu have now ( ) |
| 1) Ponnalagu has 22 ribbons. If Ponnalagu gives 2 ribbons to Mithra, how many ribbons does Ponnalagu have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 22 ribbons 2 Given to Mithra 22 - 2 = 20 ribbons Ponnalagu has 20 ribbons now. |
| 2) Amutha has 21 ribbons. If Amutha gives 1 ribbon to Panimalar, how many ribbons does Amutha have now Answer: 2 SOLUTION 1 : 21 ribbons 1 Given to Panimalar 21 - 1 = 20 ribbons Amutha has 20 ribbons now. |
| 3) Parveen has 18 ribbons. If Parveen gives 7 ribbons to Poovazhagi, how many ribbons does Parveen have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 18 ribbons 7 Given to Poovazhagi 18 - 7 = 11 ribbons Parveen has 11 ribbons now. |
| 4) Parveen has 17 ribbons. If Parveen gives 1 ribbon to Jeevini, how many ribbons does Parveen have now Answer: 1 SOLUTION 1 : 17 ribbons 1 Given to Jeevini 17 - 1 = 16 ribbons Parveen has 16 ribbons now. |
| 5) Chellamal has 24 ribbons. If Chellamal gives 8 ribbons to Tulasi, how many ribbons does Chellamal have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 24 ribbons 8 Given to Tulasi 24 - 8 = 16 ribbons Chellamal has 16 ribbons now. |
| 6) Amutha has 22 ribbons. If Amutha gives 1 ribbon to Swathi, how many ribbons does Amutha have now Answer: 4 SOLUTION 1 : 22 ribbons 1 Given to Swathi 22 - 1 = 21 ribbons Amutha has 21 ribbons now. |
| 7) Pavi has 19 ribbons. If Pavi gives 8 ribbons to Poovazhagi, how many ribbons does Pavi have now Answer: 1 SOLUTION 1 : 19 ribbons 8 Given to Poovazhagi 19 - 8 = 11 ribbons Pavi has 11 ribbons now. |
| 8) Parveen has 11 ribbons. If Parveen gives 1 ribbon to Ovini, how many ribbons does Parveen have now Answer: 1 SOLUTION 1 : 11 ribbons 1 Given to Ovini 11 - 1 = 10 ribbons Parveen has 10 ribbons now. |
| 9) Poongodi has 12 ribbons. If Poongodi gives 5 ribbons to Selvanayaki, how many ribbons does Poongodi have now Answer: 3 SOLUTION 1 : 12 ribbons 5 Given to Selvanayaki 12 - 5 = 7 ribbons Poongodi has 7 ribbons now. |
| 10) Ponnalagu has 20 ribbons. If Ponnalagu gives 1 ribbon to Panimalar, how many ribbons does Ponnalagu have now Answer: 4 SOLUTION 1 : 20 ribbons 1 Given to Panimalar 20 - 1 = 19 ribbons Ponnalagu has 19 ribbons now. |