Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Murugan has 32 stickers. Tamilselvi has 26 stickers. How many more stickers does Murugan have than Tamilselvi
( ) |
| 2) Selvan has 31 stickers. Ovini has 19 stickers. How many more stickers does Selvan have than Ovini
( ) |
| 3) Anand has 33 stickers. Ovini has 18 stickers. How many more stickers does Anand have than Ovini
( ) |
| 4) Pugal has 33 stickers. Ovini has 29 stickers. How many more stickers does Pugal have than Ovini
( ) |
| 5) Selvan has 34 stickers. Thamarai has 26 stickers. How many more stickers does Selvan have than Thamarai
( ) |
| 6) Murugan has 32 stickers. Pavi has 29 stickers. How many more stickers does Murugan have than Pavi
( ) |
| 7) Kumar has 32 stickers. Swathi has 28 stickers. How many more stickers does Kumar have than Swathi
( ) |
| 8) Balaji has 32 stickers. Selvanayaki has 29 stickers. How many more stickers does Balaji have than Selvanayaki
( ) |
| 9) Anand has 35 stickers. Chithra has 19 stickers. How many more stickers does Anand have than Chithra
( ) |
| 10) Selvan has 35 stickers. Selvanayaki has 18 stickers. How many more stickers does Selvan have than Selvanayaki
( ) |
| 1) Murugan has 32 stickers. Tamilselvi has 26 stickers. How many more stickers does Murugan have than Tamilselvi
Answer: 4 SOLUTION 1 : 32 Murugan Tamilselvi 26 32 - 26 = 6 Murugan has 6 more stickers than Tamilselvi. |
| 2) Selvan has 31 stickers. Ovini has 19 stickers. How many more stickers does Selvan have than Ovini
Answer: 4 SOLUTION 1 : 31 Selvan Ovini 19 31 - 19 = 12 Selvan has 12 more stickers than Ovini. |
| 3) Anand has 33 stickers. Ovini has 18 stickers. How many more stickers does Anand have than Ovini
Answer: 4 SOLUTION 1 : 33 Anand Ovini 18 33 - 18 = 15 Anand has 15 more stickers than Ovini. |
| 4) Pugal has 33 stickers. Ovini has 29 stickers. How many more stickers does Pugal have than Ovini
Answer: 1 SOLUTION 1 : 33 Pugal Ovini 29 33 - 29 = 4 Pugal has 4 more stickers than Ovini. |
| 5) Selvan has 34 stickers. Thamarai has 26 stickers. How many more stickers does Selvan have than Thamarai
Answer: 1 SOLUTION 1 : 34 Selvan Thamarai 26 34 - 26 = 8 Selvan has 8 more stickers than Thamarai. |
| 6) Murugan has 32 stickers. Pavi has 29 stickers. How many more stickers does Murugan have than Pavi
Answer: 4 SOLUTION 1 : 32 Murugan Pavi 29 32 - 29 = 3 Murugan has 3 more stickers than Pavi. |
| 7) Kumar has 32 stickers. Swathi has 28 stickers. How many more stickers does Kumar have than Swathi
Answer: 4 SOLUTION 1 : 32 Kumar Swathi 28 32 - 28 = 4 Kumar has 4 more stickers than Swathi. |
| 8) Balaji has 32 stickers. Selvanayaki has 29 stickers. How many more stickers does Balaji have than Selvanayaki
Answer: 1 SOLUTION 1 : 32 Balaji Selvanayaki 29 32 - 29 = 3 Balaji has 3 more stickers than Selvanayaki. |
| 9) Anand has 35 stickers. Chithra has 19 stickers. How many more stickers does Anand have than Chithra
Answer: 3 SOLUTION 1 : 35 Anand Chithra 19 35 - 19 = 16 Anand has 16 more stickers than Chithra. |
| 10) Selvan has 35 stickers. Selvanayaki has 18 stickers. How many more stickers does Selvan have than Selvanayaki
Answer: 1 SOLUTION 1 : 35 Selvan Selvanayaki 18 35 - 18 = 17 Selvan has 17 more stickers than Selvanayaki. |