Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Jeevini has 665 stickers. After Jeevini gives some stickers to a friend, there were 46 stickers left. How many stickers did Jeevini give away
( ) |
| 2) Poongodi has 298 stickers. After Poongodi gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Poongodi give away
( ) |
| 3) Amutha has 612 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 33 stickers left. How many stickers did Amutha give away
( ) |
| 4) Mithra has 624 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 40 stickers left. How many stickers did Mithra give away
( ) |
| 5) Amutha has 761 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 29 stickers left. How many stickers did Amutha give away
( ) |
| 6) Panimalar has 314 stickers. After Panimalar gives some stickers to a friend, there were 66 stickers left. How many stickers did Panimalar give away
( ) |
| 7) Keerthi has 557 stickers. After Keerthi gives some stickers to a friend, there were 33 stickers left. How many stickers did Keerthi give away
( ) |
| 8) Nandini has 108 stickers. After Nandini gives some stickers to a friend, there were 30 stickers left. How many stickers did Nandini give away
( ) |
| 9) Ponnalagu has 279 stickers. After Ponnalagu gives some stickers to a friend, there were 74 stickers left. How many stickers did Ponnalagu give away
( ) |
| 10) Haritha has 280 stickers. After Haritha gives some stickers to a friend, there were 49 stickers left. How many stickers did Haritha give away
( ) |
| 1) Jeevini has 665 stickers. After Jeevini gives some stickers to a friend, there were 46 stickers left. How many stickers did Jeevini give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 46 left 665 stickers 665 stickers - 46 stickers = 619 stickers Jeevini gave away 619 stickers. |
| 2) Poongodi has 298 stickers. After Poongodi gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Poongodi give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 37 left 298 stickers 298 stickers - 37 stickers = 261 stickers Poongodi gave away 261 stickers. |
| 3) Amutha has 612 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 33 stickers left. How many stickers did Amutha give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 33 left 612 stickers 612 stickers - 33 stickers = 579 stickers Amutha gave away 579 stickers. |
| 4) Mithra has 624 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 40 stickers left. How many stickers did Mithra give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 40 left 624 stickers 624 stickers - 40 stickers = 584 stickers Mithra gave away 584 stickers. |
| 5) Amutha has 761 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 29 stickers left. How many stickers did Amutha give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 29 left 761 stickers 761 stickers - 29 stickers = 732 stickers Amutha gave away 732 stickers. |
| 6) Panimalar has 314 stickers. After Panimalar gives some stickers to a friend, there were 66 stickers left. How many stickers did Panimalar give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 66 left 314 stickers 314 stickers - 66 stickers = 248 stickers Panimalar gave away 248 stickers. |
| 7) Keerthi has 557 stickers. After Keerthi gives some stickers to a friend, there were 33 stickers left. How many stickers did Keerthi give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 33 left 557 stickers 557 stickers - 33 stickers = 524 stickers Keerthi gave away 524 stickers. |
| 8) Nandini has 108 stickers. After Nandini gives some stickers to a friend, there were 30 stickers left. How many stickers did Nandini give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 30 left 108 stickers 108 stickers - 30 stickers = 78 stickers Nandini gave away 78 stickers. |
| 9) Ponnalagu has 279 stickers. After Ponnalagu gives some stickers to a friend, there were 74 stickers left. How many stickers did Ponnalagu give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 74 left 279 stickers 279 stickers - 74 stickers = 205 stickers Ponnalagu gave away 205 stickers. |
| 10) Haritha has 280 stickers. After Haritha gives some stickers to a friend, there were 49 stickers left. How many stickers did Haritha give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 49 left 280 stickers 280 stickers - 49 stickers = 231 stickers Haritha gave away 231 stickers. |