Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Kumutha has 107 stickers. After Kumutha gives some stickers to a friend, there were 41 stickers left. How many stickers did Kumutha give away
( ) |
| 2) Haritha has 558 stickers. After Haritha gives some stickers to a friend, there were 73 stickers left. How many stickers did Haritha give away
( ) |
| 3) Ramani has 655 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 19 stickers left. How many stickers did Ramani give away
( ) |
| 4) Ramani has 749 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 14 stickers left. How many stickers did Ramani give away
( ) |
| 5) Amutha has 288 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 19 stickers left. How many stickers did Amutha give away
( ) |
| 6) Poovazhagi has 551 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 45 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
( ) |
| 7) Ovini has 440 stickers. After Ovini gives some stickers to a friend, there were 30 stickers left. How many stickers did Ovini give away
( ) |
| 8) Jeevini has 795 stickers. After Jeevini gives some stickers to a friend, there were 10 stickers left. How many stickers did Jeevini give away
( ) |
| 9) Keerthi has 796 stickers. After Keerthi gives some stickers to a friend, there were 63 stickers left. How many stickers did Keerthi give away
( ) |
| 10) Kumutha has 156 stickers. After Kumutha gives some stickers to a friend, there were 36 stickers left. How many stickers did Kumutha give away
( ) |
| 1) Kumutha has 107 stickers. After Kumutha gives some stickers to a friend, there were 41 stickers left. How many stickers did Kumutha give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 41 left 107 stickers 107 stickers - 41 stickers = 66 stickers Kumutha gave away 66 stickers. |
| 2) Haritha has 558 stickers. After Haritha gives some stickers to a friend, there were 73 stickers left. How many stickers did Haritha give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 73 left 558 stickers 558 stickers - 73 stickers = 485 stickers Haritha gave away 485 stickers. |
| 3) Ramani has 655 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 19 stickers left. How many stickers did Ramani give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 19 left 655 stickers 655 stickers - 19 stickers = 636 stickers Ramani gave away 636 stickers. |
| 4) Ramani has 749 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 14 stickers left. How many stickers did Ramani give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 14 left 749 stickers 749 stickers - 14 stickers = 735 stickers Ramani gave away 735 stickers. |
| 5) Amutha has 288 stickers. After Amutha gives some stickers to a friend, there were 19 stickers left. How many stickers did Amutha give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 19 left 288 stickers 288 stickers - 19 stickers = 269 stickers Amutha gave away 269 stickers. |
| 6) Poovazhagi has 551 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 45 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 45 left 551 stickers 551 stickers - 45 stickers = 506 stickers Poovazhagi gave away 506 stickers. |
| 7) Ovini has 440 stickers. After Ovini gives some stickers to a friend, there were 30 stickers left. How many stickers did Ovini give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 30 left 440 stickers 440 stickers - 30 stickers = 410 stickers Ovini gave away 410 stickers. |
| 8) Jeevini has 795 stickers. After Jeevini gives some stickers to a friend, there were 10 stickers left. How many stickers did Jeevini give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 10 left 795 stickers 795 stickers - 10 stickers = 785 stickers Jeevini gave away 785 stickers. |
| 9) Keerthi has 796 stickers. After Keerthi gives some stickers to a friend, there were 63 stickers left. How many stickers did Keerthi give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 63 left 796 stickers 796 stickers - 63 stickers = 733 stickers Keerthi gave away 733 stickers. |
| 10) Kumutha has 156 stickers. After Kumutha gives some stickers to a friend, there were 36 stickers left. How many stickers did Kumutha give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 36 left 156 stickers 156 stickers - 36 stickers = 120 stickers Kumutha gave away 120 stickers. |