Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ovini has 555 stickers. After Ovini gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Ovini give away
( ) |
| 2) Mithra has 614 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 38 stickers left. How many stickers did Mithra give away
( ) |
| 3) Poongodi has 97 stickers. After Poongodi gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Poongodi give away
( ) |
| 4) Ramani has 162 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 64 stickers left. How many stickers did Ramani give away
( ) |
| 5) Indra has 708 stickers. After Indra gives some stickers to a friend, there were 58 stickers left. How many stickers did Indra give away
( ) |
| 6) Parveen has 621 stickers. After Parveen gives some stickers to a friend, there were 74 stickers left. How many stickers did Parveen give away
( ) |
| 7) Poovazhagi has 541 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 52 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
( ) |
| 8) Poovazhagi has 517 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 49 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
( ) |
| 9) Mithra has 392 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 56 stickers left. How many stickers did Mithra give away
( ) |
| 10) Pavi has 366 stickers. After Pavi gives some stickers to a friend, there were 69 stickers left. How many stickers did Pavi give away
( ) |
| 1) Ovini has 555 stickers. After Ovini gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Ovini give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 37 left 555 stickers 555 stickers - 37 stickers = 518 stickers Ovini gave away 518 stickers. |
| 2) Mithra has 614 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 38 stickers left. How many stickers did Mithra give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 38 left 614 stickers 614 stickers - 38 stickers = 576 stickers Mithra gave away 576 stickers. |
| 3) Poongodi has 97 stickers. After Poongodi gives some stickers to a friend, there were 37 stickers left. How many stickers did Poongodi give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 37 left 97 stickers 97 stickers - 37 stickers = 60 stickers Poongodi gave away 60 stickers. |
| 4) Ramani has 162 stickers. After Ramani gives some stickers to a friend, there were 64 stickers left. How many stickers did Ramani give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 64 left 162 stickers 162 stickers - 64 stickers = 98 stickers Ramani gave away 98 stickers. |
| 5) Indra has 708 stickers. After Indra gives some stickers to a friend, there were 58 stickers left. How many stickers did Indra give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 58 left 708 stickers 708 stickers - 58 stickers = 650 stickers Indra gave away 650 stickers. |
| 6) Parveen has 621 stickers. After Parveen gives some stickers to a friend, there were 74 stickers left. How many stickers did Parveen give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 74 left 621 stickers 621 stickers - 74 stickers = 547 stickers Parveen gave away 547 stickers. |
| 7) Poovazhagi has 541 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 52 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
Answer: 3 SOLUTION 1 : gave away 52 left 541 stickers 541 stickers - 52 stickers = 489 stickers Poovazhagi gave away 489 stickers. |
| 8) Poovazhagi has 517 stickers. After Poovazhagi gives some stickers to a friend, there were 49 stickers left. How many stickers did Poovazhagi give away
Answer: 2 SOLUTION 1 : gave away 49 left 517 stickers 517 stickers - 49 stickers = 468 stickers Poovazhagi gave away 468 stickers. |
| 9) Mithra has 392 stickers. After Mithra gives some stickers to a friend, there were 56 stickers left. How many stickers did Mithra give away
Answer: 1 SOLUTION 1 : gave away 56 left 392 stickers 392 stickers - 56 stickers = 336 stickers Mithra gave away 336 stickers. |
| 10) Pavi has 366 stickers. After Pavi gives some stickers to a friend, there were 69 stickers left. How many stickers did Pavi give away
Answer: 4 SOLUTION 1 : gave away 69 left 366 stickers 366 stickers - 69 stickers = 297 stickers Pavi gave away 297 stickers. |