Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 592 + 71 + 3 = ____ + 20
( ) |
| 2) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 230 + 75 + 7 = ____ + 20
( ) |
| 3) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 875 + 43 + 3 = ____ + 20
( ) |
| 4) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 236 + 56 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 5) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 263 + 28 + 5 = ____ + 20
( ) |
| 6) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 230 + 30 + 3 = ____ + 20
( ) |
| 7) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 366 + 61 + 5 = ____ + 20
( ) |
| 8) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 643 + 27 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 9) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 338 + 88 + 7 = ____ + 20
( ) |
| 10) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 845 + 64 + 3 = ____ + 20
( ) |
| 1) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 592 + 71 + 3 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 592 + 71 + 3 = 666 Step 2: 666 - 20 = 646 |
| 2) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 230 + 75 + 7 = ____ + 20
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 230 + 75 + 7 = 312 Step 2: 312 - 20 = 292 |
| 3) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 875 + 43 + 3 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 875 + 43 + 3 = 921 Step 2: 921 - 20 = 901 |
| 4) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 236 + 56 + 6 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 236 + 56 + 6 = 298 Step 2: 298 - 20 = 278 |
| 5) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 263 + 28 + 5 = ____ + 20
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 263 + 28 + 5 = 296 Step 2: 296 - 20 = 276 |
| 6) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 230 + 30 + 3 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 230 + 30 + 3 = 263 Step 2: 263 - 20 = 243 |
| 7) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 366 + 61 + 5 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 366 + 61 + 5 = 432 Step 2: 432 - 20 = 412 |
| 8) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 643 + 27 + 6 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 643 + 27 + 6 = 676 Step 2: 676 - 20 = 656 |
| 9) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 338 + 88 + 7 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 338 + 88 + 7 = 433 Step 2: 433 - 20 = 413 |
| 10) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 845 + 64 + 3 = ____ + 20
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 845 + 64 + 3 = 912 Step 2: 912 - 20 = 892 |