Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 572 + 46 + 2 = ____ + 20
( ) |
| 2) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 201 + 17 + 2 = ____ + 20
( ) |
| 3) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 379 + 77 + 4 = ____ + 20
( ) |
| 4) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 436 + 86 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 5) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 724 + 36 + 7 = ____ + 20
( ) |
| 6) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 784 + 76 + 9 = ____ + 20
( ) |
| 7) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 694 + 72 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 8) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 759 + 11 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 9) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 285 + 82 + 4 = ____ + 20
( ) |
| 10) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 323 + 41 + 6 = ____ + 20
( ) |
| 1) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 572 + 46 + 2 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 572 + 46 + 2 = 620 Step 2: 620 - 20 = 600 |
| 2) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 201 + 17 + 2 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 201 + 17 + 2 = 220 Step 2: 220 - 20 = 200 |
| 3) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 379 + 77 + 4 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 379 + 77 + 4 = 460 Step 2: 460 - 20 = 440 |
| 4) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 436 + 86 + 6 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 436 + 86 + 6 = 528 Step 2: 528 - 20 = 508 |
| 5) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 724 + 36 + 7 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 724 + 36 + 7 = 767 Step 2: 767 - 20 = 747 |
| 6) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 784 + 76 + 9 = ____ + 20
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 784 + 76 + 9 = 869 Step 2: 869 - 20 = 849 |
| 7) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 694 + 72 + 6 = ____ + 20
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 694 + 72 + 6 = 772 Step 2: 772 - 20 = 752 |
| 8) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 759 + 11 + 6 = ____ + 20
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 759 + 11 + 6 = 776 Step 2: 776 - 20 = 756 |
| 9) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 285 + 82 + 4 = ____ + 20
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 285 + 82 + 4 = 371 Step 2: 371 - 20 = 351 |
| 10) Choose and fill in the correct choice in the blank below. 323 + 41 + 6 = ____ + 20
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 323 + 41 + 6 = 370 Step 2: 370 - 20 = 350 |