Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 507 is 98 less than ____ .
( ) |
| 2) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 452 is 151 less than ____ .
( ) |
| 3) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 661 is 174 less than ____ .
( ) |
| 4) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 758 is 45 less than ____ .
( ) |
| 5) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 436 is 51 less than ____ .
( ) |
| 6) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 306 is 131 less than ____ .
( ) |
| 7) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 569 is 163 less than ____ .
( ) |
| 8) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 972 is 58 less than ____ .
( ) |
| 9) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 584 is 198 less than ____ .
( ) |
| 10) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 384 is 296 less than ____ .
( ) |
| 1) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 507 is 98 less than ____ .
Answer: 4 SOLUTION 1 : 507 + 98 = 605 |
| 2) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 452 is 151 less than ____ .
Answer: 4 SOLUTION 1 : 452 + 151 = 603 |
| 3) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 661 is 174 less than ____ .
Answer: 2 SOLUTION 1 : 661 + 174 = 835 |
| 4) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 758 is 45 less than ____ .
Answer: 3 SOLUTION 1 : 758 + 45 = 803 |
| 5) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 436 is 51 less than ____ .
Answer: 4 SOLUTION 1 : 436 + 51 = 487 |
| 6) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 306 is 131 less than ____ .
Answer: 1 SOLUTION 1 : 306 + 131 = 437 |
| 7) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 569 is 163 less than ____ .
Answer: 4 SOLUTION 1 : 569 + 163 = 732 |
| 8) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 972 is 58 less than ____ .
Answer: 3 SOLUTION 1 : 972 + 58 = 1030 |
| 9) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 584 is 198 less than ____ .
Answer: 1 SOLUTION 1 : 584 + 198 = 782 |
| 10) Choose the correct answer from the choices below and write it into the box below. 384 is 296 less than ____ .
Answer: 2 SOLUTION 1 : 384 + 296 = 680 |