Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What will you get when you subtract 161 from 795
( ) |
| 2) What will you get when you subtract 136 from 367
( ) |
| 3) What will you get when you subtract 281 from 574
( ) |
| 4) What will you get when you subtract 173 from 718
( ) |
| 5) What will you get when you subtract 19 from 400
( ) |
| 6) What will you get when you subtract 191 from 852
( ) |
| 7) What will you get when you subtract 217 from 782
( ) |
| 8) What will you get when you subtract 136 from 476
( ) |
| 9) What will you get when you subtract 239 from 550
( ) |
| 10) What will you get when you subtract 163 from 335
( ) |
| 1) What will you get when you subtract 161 from 795
Answer: 1 SOLUTION 1 : 795 - 161 = 634 |
| 2) What will you get when you subtract 136 from 367
Answer: 1 SOLUTION 1 : 367 - 136 = 231 |
| 3) What will you get when you subtract 281 from 574
Answer: 3 SOLUTION 1 : 574 - 281 = 293 |
| 4) What will you get when you subtract 173 from 718
Answer: 2 SOLUTION 1 : 718 - 173 = 545 |
| 5) What will you get when you subtract 19 from 400
Answer: 3 SOLUTION 1 : 400 - 19 = 381 |
| 6) What will you get when you subtract 191 from 852
Answer: 1 SOLUTION 1 : 852 - 191 = 661 |
| 7) What will you get when you subtract 217 from 782
Answer: 2 SOLUTION 1 : 782 - 217 = 565 |
| 8) What will you get when you subtract 136 from 476
Answer: 1 SOLUTION 1 : 476 - 136 = 340 |
| 9) What will you get when you subtract 239 from 550
Answer: 3 SOLUTION 1 : 550 - 239 = 311 |
| 10) What will you get when you subtract 163 from 335
Answer: 4 SOLUTION 1 : 335 - 163 = 172 |