Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the value of the digit '2' in 259 ( ) |
| 2) What is the value of the digit '8' in 268 ( ) |
| 3) What is the value of the digit '6' in 269 ( ) |
| 4) What is the value of the digit '4' in 478 ( ) |
| 5) What is the value of the digit '8' in 458 ( ) |
| 6) What is the value of the digit '7' in 179 ( ) |
| 7) What is the value of the digit '1' in 179 ( ) |
| 8) What is the value of the digit '9' in 459 ( ) |
| 9) What is the value of the digit '6' in 469 ( ) |
| 10) What is the value of the digit '3' in 359 ( ) |
| 1) What is the value of the digit '2' in 259 Answer: 1 |
| 2) What is the value of the digit '8' in 268 Answer: 3 |
| 3) What is the value of the digit '6' in 269 Answer: 4 |
| 4) What is the value of the digit '4' in 478 Answer: 3 |
| 5) What is the value of the digit '8' in 458 Answer: 1 |
| 6) What is the value of the digit '7' in 179 Answer: 2 |
| 7) What is the value of the digit '1' in 179 Answer: 2 |
| 8) What is the value of the digit '9' in 459 Answer: 1 |
| 9) What is the value of the digit '6' in 469 Answer: 4 |
| 10) What is the value of the digit '3' in 359 Answer: 1 |