Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ovini had 480 books. Answer:_______________ |
| 2) Ovini had 486 books. Answer:_______________ |
| 3) Ramani had 480 books. Answer:_______________ |
| 4) Ponnalagu had 484 books. Answer:_______________ |
| 5) Ponnalagu had 482 books. Answer:_______________ |
| 6) Thamarai had 490 books. Answer:_______________ |
| 7) Mithra had 489 books. Answer:_______________ |
| 8) Indra had 462 books. Answer:_______________ |
| 9) Chithra had 468 books. Answer:_______________ |
| 10) Selvanayaki had 460 books. Answer:_______________ |
| 1) Ovini had 480 books. SOLUTION 1 : 480 111 193 Step 1: 111 + 193 = 304 books Step 2: 480 - 304 = 176 books Ovini had 176 books in the end. |
| 2) Ovini had 486 books. SOLUTION 1 : 486 135 166 Step 1: 135 + 166 = 301 books Step 2: 486 - 301 = 185 books Ovini had 185 books in the end. |
| 3) Ramani had 480 books. SOLUTION 1 : 480 111 192 Step 1: 111 + 192 = 303 books Step 2: 480 - 303 = 177 books Ramani had 177 books in the end. |
| 4) Ponnalagu had 484 books. SOLUTION 1 : 484 104 154 Step 1: 104 + 154 = 258 books Step 2: 484 - 258 = 226 books Ponnalagu had 226 books in the end. |
| 5) Ponnalagu had 482 books. SOLUTION 1 : 482 144 150 Step 1: 144 + 150 = 294 books Step 2: 482 - 294 = 188 books Ponnalagu had 188 books in the end. |
| 6) Thamarai had 490 books. SOLUTION 1 : 490 123 181 Step 1: 123 + 181 = 304 books Step 2: 490 - 304 = 186 books Thamarai had 186 books in the end. |
| 7) Mithra had 489 books. SOLUTION 1 : 489 115 174 Step 1: 115 + 174 = 289 books Step 2: 489 - 289 = 200 books Mithra had 200 books in the end. |
| 8) Indra had 462 books. SOLUTION 1 : 462 135 175 Step 1: 135 + 175 = 310 books Step 2: 462 - 310 = 152 books Indra had 152 books in the end. |
| 9) Chithra had 468 books. SOLUTION 1 : 468 123 156 Step 1: 123 + 156 = 279 books Step 2: 468 - 279 = 189 books Chithra had 189 books in the end. |
| 10) Selvanayaki had 460 books. SOLUTION 1 : 460 130 164 Step 1: 130 + 164 = 294 books Step 2: 460 - 294 = 166 books Selvanayaki had 166 books in the end. |