Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Tulasi had 462 books. Answer:_______________ |
| 2) Parveen had 454 books. Answer:_______________ |
| 3) Amutha had 481 books. Answer:_______________ |
| 4) Savithri had 462 books. Answer:_______________ |
| 5) Tamilselvi had 478 books. Answer:_______________ |
| 6) Pavi had 500 books. Answer:_______________ |
| 7) Chithra had 479 books. Answer:_______________ |
| 8) Amutha had 476 books. Answer:_______________ |
| 9) Mithra had 462 books. Answer:_______________ |
| 10) Panimalar had 493 books. Answer:_______________ |
| 1) Tulasi had 462 books. SOLUTION 1 : 462 122 164 Step 1: 122 + 164 = 286 books Step 2: 462 - 286 = 176 books Tulasi had 176 books in the end. |
| 2) Parveen had 454 books. SOLUTION 1 : 454 108 164 Step 1: 108 + 164 = 272 books Step 2: 454 - 272 = 182 books Parveen had 182 books in the end. |
| 3) Amutha had 481 books. SOLUTION 1 : 481 121 169 Step 1: 121 + 169 = 290 books Step 2: 481 - 290 = 191 books Amutha had 191 books in the end. |
| 4) Savithri had 462 books. SOLUTION 1 : 462 121 187 Step 1: 121 + 187 = 308 books Step 2: 462 - 308 = 154 books Savithri had 154 books in the end. |
| 5) Tamilselvi had 478 books. SOLUTION 1 : 478 146 179 Step 1: 146 + 179 = 325 books Step 2: 478 - 325 = 153 books Tamilselvi had 153 books in the end. |
| 6) Pavi had 500 books. SOLUTION 1 : 500 145 196 Step 1: 145 + 196 = 341 books Step 2: 500 - 341 = 159 books Pavi had 159 books in the end. |
| 7) Chithra had 479 books. SOLUTION 1 : 479 148 196 Step 1: 148 + 196 = 344 books Step 2: 479 - 344 = 135 books Chithra had 135 books in the end. |
| 8) Amutha had 476 books. SOLUTION 1 : 476 144 194 Step 1: 144 + 194 = 338 books Step 2: 476 - 338 = 138 books Amutha had 138 books in the end. |
| 9) Mithra had 462 books. SOLUTION 1 : 462 108 188 Step 1: 108 + 188 = 296 books Step 2: 462 - 296 = 166 books Mithra had 166 books in the end. |
| 10) Panimalar had 493 books. SOLUTION 1 : 493 124 197 Step 1: 124 + 197 = 321 books Step 2: 493 - 321 = 172 books Panimalar had 172 books in the end. |