Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Jeevini folded 575 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 2) Swathi folded 877 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 3) Parveen folded 744 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 4) Ponnalagu folded 291 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 5) Tamilselvi folded 317 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 6) Selvanayaki folded 455 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 7) Amutha folded 660 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 8) Selvanayaki folded 305 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 9) Chithra folded 771 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 10) Selvanayaki folded 785 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 1) Jeevini folded 575 paper aeroplanes. Answer: 690 SOLUTION 1 : 115 fewer Jeevini 575 Poovazhagi 575 + 115 = 690 Poovazhagi folded 690 aeroplanes |
| 2) Swathi folded 877 paper aeroplanes. Answer: 1082 SOLUTION 1 : 205 fewer Swathi 877 Selvanayaki 877 + 205 = 1082 Selvanayaki folded 1082 aeroplanes |
| 3) Parveen folded 744 paper aeroplanes. Answer: 934 SOLUTION 1 : 190 fewer Parveen 744 Keerthi 744 + 190 = 934 Keerthi folded 934 aeroplanes |
| 4) Ponnalagu folded 291 paper aeroplanes. Answer: 536 SOLUTION 1 : 245 fewer Ponnalagu 291 Thamarai 291 + 245 = 536 Thamarai folded 536 aeroplanes |
| 5) Tamilselvi folded 317 paper aeroplanes. Answer: 379 SOLUTION 1 : 62 fewer Tamilselvi 317 Amutha 317 + 62 = 379 Amutha folded 379 aeroplanes |
| 6) Selvanayaki folded 455 paper aeroplanes. Answer: 698 SOLUTION 1 : 243 fewer Selvanayaki 455 Keerthi 455 + 243 = 698 Keerthi folded 698 aeroplanes |
| 7) Amutha folded 660 paper aeroplanes. Answer: 711 SOLUTION 1 : 51 fewer Amutha 660 Haritha 660 + 51 = 711 Haritha folded 711 aeroplanes |
| 8) Selvanayaki folded 305 paper aeroplanes. Answer: 405 SOLUTION 1 : 100 fewer Selvanayaki 305 Poovazhagi 305 + 100 = 405 Poovazhagi folded 405 aeroplanes |
| 9) Chithra folded 771 paper aeroplanes. Answer: 853 SOLUTION 1 : 82 fewer Chithra 771 Swathi 771 + 82 = 853 Swathi folded 853 aeroplanes |
| 10) Selvanayaki folded 785 paper aeroplanes. Answer: 912 SOLUTION 1 : 127 fewer Selvanayaki 785 Thamarai 785 + 127 = 912 Thamarai folded 912 aeroplanes |