Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Poovazhagi folded 600 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 2) Nandini folded 665 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 3) Parveen folded 682 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 4) Poovazhagi folded 598 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 5) Haritha folded 766 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 6) Ramani folded 339 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 7) Keerthi folded 779 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 8) Poongodi folded 350 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 9) Keerthi folded 337 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 10) Ovini folded 293 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 1) Poovazhagi folded 600 paper aeroplanes. Answer: 833 SOLUTION 1 : 233 fewer Poovazhagi 600 Nandini 600 + 233 = 833 Nandini folded 833 aeroplanes |
| 2) Nandini folded 665 paper aeroplanes. Answer: 727 SOLUTION 1 : 62 fewer Nandini 665 Panimalar 665 + 62 = 727 Panimalar folded 727 aeroplanes |
| 3) Parveen folded 682 paper aeroplanes. Answer: 707 SOLUTION 1 : 25 fewer Parveen 682 Chithra 682 + 25 = 707 Chithra folded 707 aeroplanes |
| 4) Poovazhagi folded 598 paper aeroplanes. Answer: 794 SOLUTION 1 : 196 fewer Poovazhagi 598 Ponnalagu 598 + 196 = 794 Ponnalagu folded 794 aeroplanes |
| 5) Haritha folded 766 paper aeroplanes. Answer: 971 SOLUTION 1 : 205 fewer Haritha 766 Poongodi 766 + 205 = 971 Poongodi folded 971 aeroplanes |
| 6) Ramani folded 339 paper aeroplanes. Answer: 369 SOLUTION 1 : 30 fewer Ramani 339 Keerthi 339 + 30 = 369 Keerthi folded 369 aeroplanes |
| 7) Keerthi folded 779 paper aeroplanes. Answer: 990 SOLUTION 1 : 211 fewer Keerthi 779 Pavi 779 + 211 = 990 Pavi folded 990 aeroplanes |
| 8) Poongodi folded 350 paper aeroplanes. Answer: 522 SOLUTION 1 : 172 fewer Poongodi 350 Ovini 350 + 172 = 522 Ovini folded 522 aeroplanes |
| 9) Keerthi folded 337 paper aeroplanes. Answer: 383 SOLUTION 1 : 46 fewer Keerthi 337 Chithra 337 + 46 = 383 Chithra folded 383 aeroplanes |
| 10) Ovini folded 293 paper aeroplanes. Answer: 525 SOLUTION 1 : 232 fewer Ovini 293 Thamarai 293 + 232 = 525 Thamarai folded 525 aeroplanes |