Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Nandini folded 430 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 2) Pavi folded 464 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 3) Swathi folded 259 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 4) Ovini folded 290 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 5) Kumutha folded 877 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 6) Kumutha folded 762 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 7) Parveen folded 409 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 8) Indra folded 808 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 9) Indra folded 293 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 10) Mithra folded 838 paper aeroplanes.
Answer:_______________ |
| 1) Nandini folded 430 paper aeroplanes. Answer: 629 SOLUTION 1 : 199 fewer Nandini 430 Ponnalagu 430 + 199 = 629 Ponnalagu folded 629 aeroplanes |
| 2) Pavi folded 464 paper aeroplanes. Answer: 704 SOLUTION 1 : 240 fewer Pavi 464 Selvanayaki 464 + 240 = 704 Selvanayaki folded 704 aeroplanes |
| 3) Swathi folded 259 paper aeroplanes. Answer: 319 SOLUTION 1 : 60 fewer Swathi 259 Jeevini 259 + 60 = 319 Jeevini folded 319 aeroplanes |
| 4) Ovini folded 290 paper aeroplanes. Answer: 456 SOLUTION 1 : 166 fewer Ovini 290 Tamilselvi 290 + 166 = 456 Tamilselvi folded 456 aeroplanes |
| 5) Kumutha folded 877 paper aeroplanes. Answer: 1108 SOLUTION 1 : 231 fewer Kumutha 877 Thamarai 877 + 231 = 1108 Thamarai folded 1108 aeroplanes |
| 6) Kumutha folded 762 paper aeroplanes. Answer: 797 SOLUTION 1 : 35 fewer Kumutha 762 Selvanayaki 762 + 35 = 797 Selvanayaki folded 797 aeroplanes |
| 7) Parveen folded 409 paper aeroplanes. Answer: 518 SOLUTION 1 : 109 fewer Parveen 409 Swathi 409 + 109 = 518 Swathi folded 518 aeroplanes |
| 8) Indra folded 808 paper aeroplanes. Answer: 922 SOLUTION 1 : 114 fewer Indra 808 Ponnalagu 808 + 114 = 922 Ponnalagu folded 922 aeroplanes |
| 9) Indra folded 293 paper aeroplanes. Answer: 397 SOLUTION 1 : 104 fewer Indra 293 Ovini 293 + 104 = 397 Ovini folded 397 aeroplanes |
| 10) Mithra folded 838 paper aeroplanes. Answer: 1084 SOLUTION 1 : 246 fewer Mithra 838 Ovini 838 + 246 = 1084 Ovini folded 1084 aeroplanes |