Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the difference between 923 and 341
( ) |
| 2) What is the difference between 988 and 346
( ) |
| 3) What is the difference between 657 and 335
( ) |
| 4) What is the difference between 902 and 326
( ) |
| 5) What is the difference between 993 and 270
( ) |
| 6) What is the difference between 799 and 394
( ) |
| 7) What is the difference between 696 and 442
( ) |
| 8) What is the difference between 582 and 167
( ) |
| 9) What is the difference between 797 and 484
( ) |
| 10) What is the difference between 704 and 169
( ) |
| 1) What is the difference between 923 and 341
Answer: 1 SOLUTION 1 : 923 - 341 = 582 |
| 2) What is the difference between 988 and 346
Answer: 1 SOLUTION 1 : 988 - 346 = 642 |
| 3) What is the difference between 657 and 335
Answer: 2 SOLUTION 1 : 657 - 335 = 322 |
| 4) What is the difference between 902 and 326
Answer: 3 SOLUTION 1 : 902 - 326 = 576 |
| 5) What is the difference between 993 and 270
Answer: 3 SOLUTION 1 : 993 - 270 = 723 |
| 6) What is the difference between 799 and 394
Answer: 2 SOLUTION 1 : 799 - 394 = 405 |
| 7) What is the difference between 696 and 442
Answer: 1 SOLUTION 1 : 696 - 442 = 254 |
| 8) What is the difference between 582 and 167
Answer: 2 SOLUTION 1 : 582 - 167 = 415 |
| 9) What is the difference between 797 and 484
Answer: 4 SOLUTION 1 : 797 - 484 = 313 |
| 10) What is the difference between 704 and 169
Answer: 4 SOLUTION 1 : 704 - 169 = 535 |