Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the difference between 528 and 230
( ) |
| 2) What is the difference between 825 and 282
( ) |
| 3) What is the difference between 848 and 185
( ) |
| 4) What is the difference between 734 and 255
( ) |
| 5) What is the difference between 729 and 471
( ) |
| 6) What is the difference between 847 and 213
( ) |
| 7) What is the difference between 898 and 472
( ) |
| 8) What is the difference between 719 and 237
( ) |
| 9) What is the difference between 826 and 194
( ) |
| 10) What is the difference between 841 and 321
( ) |
| 1) What is the difference between 528 and 230
Answer: 2 SOLUTION 1 : 528 - 230 = 298 |
| 2) What is the difference between 825 and 282
Answer: 1 SOLUTION 1 : 825 - 282 = 543 |
| 3) What is the difference between 848 and 185
Answer: 3 SOLUTION 1 : 848 - 185 = 663 |
| 4) What is the difference between 734 and 255
Answer: 4 SOLUTION 1 : 734 - 255 = 479 |
| 5) What is the difference between 729 and 471
Answer: 1 SOLUTION 1 : 729 - 471 = 258 |
| 6) What is the difference between 847 and 213
Answer: 1 SOLUTION 1 : 847 - 213 = 634 |
| 7) What is the difference between 898 and 472
Answer: 1 SOLUTION 1 : 898 - 472 = 426 |
| 8) What is the difference between 719 and 237
Answer: 3 SOLUTION 1 : 719 - 237 = 482 |
| 9) What is the difference between 826 and 194
Answer: 3 SOLUTION 1 : 826 - 194 = 632 |
| 10) What is the difference between 841 and 321
Answer: 4 SOLUTION 1 : 841 - 321 = 520 |