Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the difference between 1000 and 232
( ) |
| 2) What is the difference between 842 and 388
( ) |
| 3) What is the difference between 716 and 187
( ) |
| 4) What is the difference between 925 and 397
( ) |
| 5) What is the difference between 927 and 328
( ) |
| 6) What is the difference between 792 and 115
( ) |
| 7) What is the difference between 575 and 366
( ) |
| 8) What is the difference between 505 and 102
( ) |
| 9) What is the difference between 730 and 182
( ) |
| 10) What is the difference between 912 and 488
( ) |
| 1) What is the difference between 1000 and 232
Answer: 2 SOLUTION 1 : 1000 - 232 = 768 |
| 2) What is the difference between 842 and 388
Answer: 2 SOLUTION 1 : 842 - 388 = 454 |
| 3) What is the difference between 716 and 187
Answer: 1 SOLUTION 1 : 716 - 187 = 529 |
| 4) What is the difference between 925 and 397
Answer: 1 SOLUTION 1 : 925 - 397 = 528 |
| 5) What is the difference between 927 and 328
Answer: 2 SOLUTION 1 : 927 - 328 = 599 |
| 6) What is the difference between 792 and 115
Answer: 3 SOLUTION 1 : 792 - 115 = 677 |
| 7) What is the difference between 575 and 366
Answer: 3 SOLUTION 1 : 575 - 366 = 209 |
| 8) What is the difference between 505 and 102
Answer: 3 SOLUTION 1 : 505 - 102 = 403 |
| 9) What is the difference between 730 and 182
Answer: 4 SOLUTION 1 : 730 - 182 = 548 |
| 10) What is the difference between 912 and 488
Answer: 1 SOLUTION 1 : 912 - 488 = 424 |