Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is 270 less than 710
( ) |
| 2) What is 430 less than 790
( ) |
| 3) What is 170 less than 890
( ) |
| 4) What is 130 less than 630
( ) |
| 5) What is 270 less than 700
( ) |
| 6) What is 240 less than 880
( ) |
| 7) What is 140 less than 600
( ) |
| 8) What is 120 less than 530
( ) |
| 9) What is 470 less than 670
( ) |
| 10) What is 450 less than 780
( ) |
| 1) What is 270 less than 710
Answer: 1 SOLUTION 1 : 710 - 270 = 440 |
| 2) What is 430 less than 790
Answer: 3 SOLUTION 1 : 790 - 430 = 360 |
| 3) What is 170 less than 890
Answer: 1 SOLUTION 1 : 890 - 170 = 720 |
| 4) What is 130 less than 630
Answer: 1 SOLUTION 1 : 630 - 130 = 500 |
| 5) What is 270 less than 700
Answer: 2 SOLUTION 1 : 700 - 270 = 430 |
| 6) What is 240 less than 880
Answer: 3 SOLUTION 1 : 880 - 240 = 640 |
| 7) What is 140 less than 600
Answer: 2 SOLUTION 1 : 600 - 140 = 460 |
| 8) What is 120 less than 530
Answer: 1 SOLUTION 1 : 530 - 120 = 410 |
| 9) What is 470 less than 670
Answer: 2 SOLUTION 1 : 670 - 470 = 200 |
| 10) What is 450 less than 780
Answer: 2 SOLUTION 1 : 780 - 450 = 330 |