Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is 110 less than 850
( ) |
| 2) What is 260 less than 760
( ) |
| 3) What is 300 less than 620
( ) |
| 4) What is 420 less than 580
( ) |
| 5) What is 410 less than 830
( ) |
| 6) What is 410 less than 520
( ) |
| 7) What is 250 less than 610
( ) |
| 8) What is 300 less than 500
( ) |
| 9) What is 110 less than 840
( ) |
| 10) What is 140 less than 820
( ) |
| 1) What is 110 less than 850
Answer: 1 SOLUTION 1 : 850 - 110 = 740 |
| 2) What is 260 less than 760
Answer: 1 SOLUTION 1 : 760 - 260 = 500 |
| 3) What is 300 less than 620
Answer: 1 SOLUTION 1 : 620 - 300 = 320 |
| 4) What is 420 less than 580
Answer: 2 SOLUTION 1 : 580 - 420 = 160 |
| 5) What is 410 less than 830
Answer: 4 SOLUTION 1 : 830 - 410 = 420 |
| 6) What is 410 less than 520
Answer: 2 SOLUTION 1 : 520 - 410 = 110 |
| 7) What is 250 less than 610
Answer: 2 SOLUTION 1 : 610 - 250 = 360 |
| 8) What is 300 less than 500
Answer: 1 SOLUTION 1 : 500 - 300 = 200 |
| 9) What is 110 less than 840
Answer: 1 SOLUTION 1 : 840 - 110 = 730 |
| 10) What is 140 less than 820
Answer: 4 SOLUTION 1 : 820 - 140 = 680 |