Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What do you get when you subtract 9 tens from 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 2) What do you get when you subtract 3 tens from 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 3) What do you get when you subtract 9 tens from 3 hundreds
Answer:_______________ |
| 4) What do you get when you subtract 6 tens from 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 5) What do you get when you subtract 2 tens from 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 6) What do you get when you subtract 2 tens from 2 hundreds
Answer:_______________ |
| 7) What do you get when you subtract 3 tens from 2 hundreds
Answer:_______________ |
| 8) What do you get when you subtract 7 tens from 4 hundreds
Answer:_______________ |
| 9) What do you get when you subtract 6 tens from 2 hundreds
Answer:_______________ |
| 10) What do you get when you subtract 6 tens from 5 hundreds
Answer:_______________ |
| 1) What do you get when you subtract 9 tens from 7 hundreds Answer: 610 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 9 tens = 90 Step 3: 700 - 90 = 610 |
| 2) What do you get when you subtract 3 tens from 9 hundreds Answer: 870 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 3 tens = 30 Step 3: 900 - 30 = 870 |
| 3) What do you get when you subtract 9 tens from 3 hundreds Answer: 210 SOLUTION 1 : Step 1: 3 hundreds = 300 Step 2: 9 tens = 90 Step 3: 300 - 90 = 210 |
| 4) What do you get when you subtract 6 tens from 8 hundreds Answer: 740 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 800 - 60 = 740 |
| 5) What do you get when you subtract 2 tens from 8 hundreds Answer: 780 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 800 - 20 = 780 |
| 6) What do you get when you subtract 2 tens from 2 hundreds Answer: 180 SOLUTION 1 : Step 1: 2 hundreds = 200 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 200 - 20 = 180 |
| 7) What do you get when you subtract 3 tens from 2 hundreds Answer: 170 SOLUTION 1 : Step 1: 2 hundreds = 200 Step 2: 3 tens = 30 Step 3: 200 - 30 = 170 |
| 8) What do you get when you subtract 7 tens from 4 hundreds Answer: 330 SOLUTION 1 : Step 1: 4 hundreds = 400 Step 2: 7 tens = 70 Step 3: 400 - 70 = 330 |
| 9) What do you get when you subtract 6 tens from 2 hundreds Answer: 140 SOLUTION 1 : Step 1: 2 hundreds = 200 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 200 - 60 = 140 |
| 10) What do you get when you subtract 6 tens from 5 hundreds Answer: 440 SOLUTION 1 : Step 1: 5 hundreds = 500 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 500 - 60 = 440 |