Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What do you get when you subtract 5 tens from 3 hundreds
Answer:_______________ |
| 2) What do you get when you subtract 4 tens from 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 3) What do you get when you subtract 5 tens from 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 4) What do you get when you subtract 7 tens from 4 hundreds
Answer:_______________ |
| 5) What do you get when you subtract 4 tens from 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 6) What do you get when you subtract 8 tens from 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 7) What do you get when you subtract 3 tens from 5 hundreds
Answer:_______________ |
| 8) What do you get when you subtract 2 tens from 3 hundreds
Answer:_______________ |
| 9) What do you get when you subtract 5 tens from 5 hundreds
Answer:_______________ |
| 10) What do you get when you subtract 5 tens from 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 1) What do you get when you subtract 5 tens from 3 hundreds Answer: 250 SOLUTION 1 : Step 1: 3 hundreds = 300 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 300 - 50 = 250 |
| 2) What do you get when you subtract 4 tens from 9 hundreds Answer: 860 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 4 tens = 40 Step 3: 900 - 40 = 860 |
| 3) What do you get when you subtract 5 tens from 9 hundreds Answer: 850 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 900 - 50 = 850 |
| 4) What do you get when you subtract 7 tens from 4 hundreds Answer: 330 SOLUTION 1 : Step 1: 4 hundreds = 400 Step 2: 7 tens = 70 Step 3: 400 - 70 = 330 |
| 5) What do you get when you subtract 4 tens from 7 hundreds Answer: 660 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 4 tens = 40 Step 3: 700 - 40 = 660 |
| 6) What do you get when you subtract 8 tens from 9 hundreds Answer: 820 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 8 tens = 80 Step 3: 900 - 80 = 820 |
| 7) What do you get when you subtract 3 tens from 5 hundreds Answer: 470 SOLUTION 1 : Step 1: 5 hundreds = 500 Step 2: 3 tens = 30 Step 3: 500 - 30 = 470 |
| 8) What do you get when you subtract 2 tens from 3 hundreds Answer: 280 SOLUTION 1 : Step 1: 3 hundreds = 300 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 300 - 20 = 280 |
| 9) What do you get when you subtract 5 tens from 5 hundreds Answer: 450 SOLUTION 1 : Step 1: 5 hundreds = 500 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 500 - 50 = 450 |
| 10) What do you get when you subtract 5 tens from 8 hundreds Answer: 750 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 800 - 50 = 750 |