Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the difference between 2 tens and 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 2) What is the difference between 5 tens and 3 hundreds
Answer:_______________ |
| 3) What is the difference between 5 tens and 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 4) What is the difference between 4 tens and 6 hundreds
Answer:_______________ |
| 5) What is the difference between 9 tens and 6 hundreds
Answer:_______________ |
| 6) What is the difference between 6 tens and 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 7) What is the difference between 2 tens and 3 hundreds
Answer:_______________ |
| 8) What is the difference between 5 tens and 5 hundreds
Answer:_______________ |
| 9) What is the difference between 7 tens and 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 10) What is the difference between 8 tens and 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 1) What is the difference between 2 tens and 9 hundreds Answer: 880 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 900 - 20 = 880 SOLUTION 2 : Step 1: 9 hundreds = 9 x 100 = 900 Step 2: 2 tens = 2 x 10 = 20 Step 3: 900 - 20 = 880 |
| 2) What is the difference between 5 tens and 3 hundreds Answer: 250 SOLUTION 1 : Step 1: 3 hundreds = 300 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 300 - 50 = 250 SOLUTION 2 : Step 1: 3 hundreds = 3 x 100 = 300 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 300 - 50 = 250 |
| 3) What is the difference between 5 tens and 8 hundreds Answer: 750 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 800 - 50 = 750 SOLUTION 2 : Step 1: 8 hundreds = 8 x 100 = 800 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 800 - 50 = 750 |
| 4) What is the difference between 4 tens and 6 hundreds Answer: 560 SOLUTION 1 : Step 1: 6 hundreds = 600 Step 2: 4 tens = 40 Step 3: 600 - 40 = 560 SOLUTION 2 : Step 1: 6 hundreds = 6 x 100 = 600 Step 2: 4 tens = 4 x 10 = 40 Step 3: 600 - 40 = 560 |
| 5) What is the difference between 9 tens and 6 hundreds Answer: 510 SOLUTION 1 : Step 1: 6 hundreds = 600 Step 2: 9 tens = 90 Step 3: 600 - 90 = 510 SOLUTION 2 : Step 1: 6 hundreds = 6 x 100 = 600 Step 2: 9 tens = 9 x 10 = 90 Step 3: 600 - 90 = 510 |
| 6) What is the difference between 6 tens and 7 hundreds Answer: 640 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 700 - 60 = 640 SOLUTION 2 : Step 1: 7 hundreds = 7 x 100 = 700 Step 2: 6 tens = 6 x 10 = 60 Step 3: 700 - 60 = 640 |
| 7) What is the difference between 2 tens and 3 hundreds Answer: 280 SOLUTION 1 : Step 1: 3 hundreds = 300 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 300 - 20 = 280 SOLUTION 2 : Step 1: 3 hundreds = 3 x 100 = 300 Step 2: 2 tens = 2 x 10 = 20 Step 3: 300 - 20 = 280 |
| 8) What is the difference between 5 tens and 5 hundreds Answer: 450 SOLUTION 1 : Step 1: 5 hundreds = 500 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 500 - 50 = 450 SOLUTION 2 : Step 1: 5 hundreds = 5 x 100 = 500 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 500 - 50 = 450 |
| 9) What is the difference between 7 tens and 7 hundreds Answer: 630 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 7 tens = 70 Step 3: 700 - 70 = 630 SOLUTION 2 : Step 1: 7 hundreds = 7 x 100 = 700 Step 2: 7 tens = 7 x 10 = 70 Step 3: 700 - 70 = 630 |
| 10) What is the difference between 8 tens and 8 hundreds Answer: 720 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 8 tens = 80 Step 3: 800 - 80 = 720 SOLUTION 2 : Step 1: 8 hundreds = 8 x 100 = 800 Step 2: 8 tens = 8 x 10 = 80 Step 3: 800 - 80 = 720 |