Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the difference between 2 tens and 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 2) What is the difference between 2 tens and 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 3) What is the difference between 6 tens and 6 hundreds
Answer:_______________ |
| 4) What is the difference between 6 tens and 9 hundreds
Answer:_______________ |
| 5) What is the difference between 5 tens and 7 hundreds
Answer:_______________ |
| 6) What is the difference between 5 tens and 6 hundreds
Answer:_______________ |
| 7) What is the difference between 7 tens and 2 hundreds
Answer:_______________ |
| 8) What is the difference between 3 tens and 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 9) What is the difference between 7 tens and 6 hundreds
Answer:_______________ |
| 10) What is the difference between 5 tens and 8 hundreds
Answer:_______________ |
| 1) What is the difference between 2 tens and 8 hundreds Answer: 780 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 800 - 20 = 780 SOLUTION 2 : Step 1: 8 hundreds = 8 x 100 = 800 Step 2: 2 tens = 2 x 10 = 20 Step 3: 800 - 20 = 780 |
| 2) What is the difference between 2 tens and 7 hundreds Answer: 680 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 2 tens = 20 Step 3: 700 - 20 = 680 SOLUTION 2 : Step 1: 7 hundreds = 7 x 100 = 700 Step 2: 2 tens = 2 x 10 = 20 Step 3: 700 - 20 = 680 |
| 3) What is the difference between 6 tens and 6 hundreds Answer: 540 SOLUTION 1 : Step 1: 6 hundreds = 600 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 600 - 60 = 540 SOLUTION 2 : Step 1: 6 hundreds = 6 x 100 = 600 Step 2: 6 tens = 6 x 10 = 60 Step 3: 600 - 60 = 540 |
| 4) What is the difference between 6 tens and 9 hundreds Answer: 840 SOLUTION 1 : Step 1: 9 hundreds = 900 Step 2: 6 tens = 60 Step 3: 900 - 60 = 840 SOLUTION 2 : Step 1: 9 hundreds = 9 x 100 = 900 Step 2: 6 tens = 6 x 10 = 60 Step 3: 900 - 60 = 840 |
| 5) What is the difference between 5 tens and 7 hundreds Answer: 650 SOLUTION 1 : Step 1: 7 hundreds = 700 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 700 - 50 = 650 SOLUTION 2 : Step 1: 7 hundreds = 7 x 100 = 700 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 700 - 50 = 650 |
| 6) What is the difference between 5 tens and 6 hundreds Answer: 550 SOLUTION 1 : Step 1: 6 hundreds = 600 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 600 - 50 = 550 SOLUTION 2 : Step 1: 6 hundreds = 6 x 100 = 600 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 600 - 50 = 550 |
| 7) What is the difference between 7 tens and 2 hundreds Answer: 130 SOLUTION 1 : Step 1: 2 hundreds = 200 Step 2: 7 tens = 70 Step 3: 200 - 70 = 130 SOLUTION 2 : Step 1: 2 hundreds = 2 x 100 = 200 Step 2: 7 tens = 7 x 10 = 70 Step 3: 200 - 70 = 130 |
| 8) What is the difference between 3 tens and 8 hundreds Answer: 770 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 3 tens = 30 Step 3: 800 - 30 = 770 SOLUTION 2 : Step 1: 8 hundreds = 8 x 100 = 800 Step 2: 3 tens = 3 x 10 = 30 Step 3: 800 - 30 = 770 |
| 9) What is the difference between 7 tens and 6 hundreds Answer: 530 SOLUTION 1 : Step 1: 6 hundreds = 600 Step 2: 7 tens = 70 Step 3: 600 - 70 = 530 SOLUTION 2 : Step 1: 6 hundreds = 6 x 100 = 600 Step 2: 7 tens = 7 x 10 = 70 Step 3: 600 - 70 = 530 |
| 10) What is the difference between 5 tens and 8 hundreds Answer: 750 SOLUTION 1 : Step 1: 8 hundreds = 800 Step 2: 5 tens = 50 Step 3: 800 - 50 = 750 SOLUTION 2 : Step 1: 8 hundreds = 8 x 100 = 800 Step 2: 5 tens = 5 x 10 = 50 Step 3: 800 - 50 = 750 |