Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Kumar had 10 stamp.
Answer:_______________ |
| 2) Kumutha had 12 sticker.
Answer:_______________ |
| 3) Prem had 15 stamps.
Answer:_______________ |
| 4) Haritha had 11 card.
Answer:_______________ |
| 5) Panimalar had 13 stickers.
Answer:_______________ |
| 6) Prem had 12 balloons.
Answer:_______________ |
| 7) Swathi had 12 sweets.
Answer:_______________ |
| 8) Murugan had 13 balloon.
Answer:_______________ |
| 9) Indra had 14 cards.
Answer:_______________ |
| 10) Jeevini had 10 sweet.
Answer:_______________ |
| 1) Kumar had 10 stamp. Answer: 11 SOLUTION 1 : 10 bought 1 10 + 1 = 11 stamps Kumar has 11 stamps in total. |
| 2) Kumutha had 12 sticker. Answer: 13 SOLUTION 1 : 12 bought 1 12 + 1 = 13 stickers Kumutha has 13 stickers in total. |
| 3) Prem had 15 stamps. Answer: 17 SOLUTION 1 : 15 bought 2 15 + 2 = 17 stamps Prem has 17 stamps in total. |
| 4) Haritha had 11 card. Answer: 12 SOLUTION 1 : 11 bought 1 11 + 1 = 12 cards Haritha has 12 cards in total. |
| 5) Panimalar had 13 stickers. Answer: 15 SOLUTION 1 : 13 bought 2 13 + 2 = 15 stickers Panimalar has 15 stickers in total. |
| 6) Prem had 12 balloons. Answer: 16 SOLUTION 1 : 12 bought 4 12 + 4 = 16 balloons Prem has 16 balloos in total. |
| 7) Swathi had 12 sweets. Answer: 15 SOLUTION 1 : 12 bought 3 12 + 3 = 15 sweets Swathi has 15 sweets in total. |
| 8) Murugan had 13 balloon. Answer: 14 SOLUTION 1 : 13 bought 1 13 + 1 = 14 balloons Murugan has 14 balloos in total. |
| 9) Indra had 14 cards. Answer: 17 SOLUTION 1 : 14 bought 3 14 + 3 = 17 cards Indra has 17 cards in total. |
| 10) Jeevini had 10 sweet. Answer: 11 SOLUTION 1 : 10 bought 1 10 + 1 = 11 sweets Jeevini has 11 sweets in total. |