Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There were 10 children. If each child ate 5 muffins, how many muffins were eaten in total
Answer:_______________ |
| 2) A puppy has 4 legs, how many legs will 4 puppies have
Answer:_______________ |
| 3) A stool has 3 legs, how many legs will 6 stools have
Answer:_______________ |
| 4) A bicycle has 2 wheels, how many wheels will 7 bicycles have
Answer:_______________ |
| 5) There were 4 children. If each child ate 3 muffins, how many muffins were eaten in total
Answer:_______________ |
| 6) A puppy has 4 legs, how many legs will 6 puppies have
Answer:_______________ |
| 7) A stool has 3 legs, how many legs will 4 stools have
Answer:_______________ |
| 8) A bicycle has 2 wheels, how many wheels will 10 bicycles have
Answer:_______________ |
| 9) There were 2 children. If each child ate 4 muffins, how many muffins were eaten in total
Answer:_______________ |
| 10) A puppy has 4 legs, how many legs will 5 puppies have
Answer:_______________ |
| 1) There were 10 children. If each child ate 5 muffins, how many muffins were eaten in total Answer: 50 SOLUTION 1 : 10 x 5 = 50 muffins 50 muffins were eaten in total. |
| 2) A puppy has 4 legs, how many legs will 4 puppies have Answer: 16 SOLUTION 1 : 4 x 4 legs = 16 legs 4 puppies will have 16 legs. |
| 3) A stool has 3 legs, how many legs will 6 stools have Answer: 18 SOLUTION 1 : 6 x 3 legs = 18 legs 6 stools will have 18 legs. |
| 4) A bicycle has 2 wheels, how many wheels will 7 bicycles have Answer: 14 SOLUTION 1 : 7 x 2 wheels = 14 wheels 7 bicycles will have 14 wheels. |
| 5) There were 4 children. If each child ate 3 muffins, how many muffins were eaten in total Answer: 12 SOLUTION 1 : 4 x 3 = 12 muffins 12 muffins were eaten in total. |
| 6) A puppy has 4 legs, how many legs will 6 puppies have Answer: 24 SOLUTION 1 : 6 x 4 legs = 24 legs 6 puppies will have 24 legs. |
| 7) A stool has 3 legs, how many legs will 4 stools have Answer: 12 SOLUTION 1 : 4 x 3 legs = 12 legs 4 stools will have 12 legs. |
| 8) A bicycle has 2 wheels, how many wheels will 10 bicycles have Answer: 20 SOLUTION 1 : 10 x 2 wheels = 20 wheels 10 bicycles will have 20 wheels. |
| 9) There were 2 children. If each child ate 4 muffins, how many muffins were eaten in total Answer: 8 SOLUTION 1 : 2 x 4 = 8 muffins 8 muffins were eaten in total. |
| 10) A puppy has 4 legs, how many legs will 5 puppies have Answer: 20 SOLUTION 1 : 5 x 4 legs = 20 legs 5 puppies will have 20 legs. |