Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ovini has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 2) Tulasi has 29 sweets.
Answer:_______________ |
| 3) Jeevini has 26 sweets.
Answer:_______________ |
| 4) Parveen has 22 sweets.
Answer:_______________ |
| 5) Selvanayaki has 23 sweets.
Answer:_______________ |
| 6) Chithra has 23 sweets.
Answer:_______________ |
| 7) Pavi has 24 sweets.
Answer:_______________ |
| 8) Chithra has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 9) Pavi has 23 sweets.
Answer:_______________ |
| 10) Thamarai has 24 sweets.
Answer:_______________ |
| 1) Ovini has 30 sweets. Answer: 66 SOLUTION 1 : 36 more than Ovini Ovini 30 Panimalar 30 + 36 = 66 Panimalar has 66 sweets. |
| 2) Tulasi has 29 sweets. Answer: 63 SOLUTION 1 : 34 more than Tulasi Tulasi 29 Savithri 29 + 34 = 63 Savithri has 63 sweets. |
| 3) Jeevini has 26 sweets. Answer: 59 SOLUTION 1 : 33 more than Jeevini Jeevini 26 Swathi 26 + 33 = 59 Swathi has 59 sweets. |
| 4) Parveen has 22 sweets. Answer: 53 SOLUTION 1 : 31 more than Parveen Parveen 22 Ramani 22 + 31 = 53 Ramani has 53 sweets. |
| 5) Selvanayaki has 23 sweets. Answer: 60 SOLUTION 1 : 37 more than Selvanayaki Selvanayaki 23 Panimalar 23 + 37 = 60 Panimalar has 60 sweets. |
| 6) Chithra has 23 sweets. Answer: 54 SOLUTION 1 : 31 more than Chithra Chithra 23 Jeevini 23 + 31 = 54 Jeevini has 54 sweets. |
| 7) Pavi has 24 sweets. Answer: 59 SOLUTION 1 : 35 more than Pavi Pavi 24 Swathi 24 + 35 = 59 Swathi has 59 sweets. |
| 8) Chithra has 21 sweets. Answer: 56 SOLUTION 1 : 35 more than Chithra Chithra 21 Indra 21 + 35 = 56 Indra has 56 sweets. |
| 9) Pavi has 23 sweets. Answer: 55 SOLUTION 1 : 32 more than Pavi Pavi 23 Mithra 23 + 32 = 55 Mithra has 55 sweets. |
| 10) Thamarai has 24 sweets. Answer: 57 SOLUTION 1 : 33 more than Thamarai Thamarai 24 Mithra 24 + 33 = 57 Mithra has 57 sweets. |