Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Tulasi has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 2) Tulasi has 25 sweets.
Answer:_______________ |
| 3) Poongodi has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 4) Haritha has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 5) Ramani has 26 sweets.
Answer:_______________ |
| 6) Parveen has 22 sweets.
Answer:_______________ |
| 7) Selvanayaki has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 8) Nandini has 25 sweets.
Answer:_______________ |
| 9) Chellamal has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 10) Keerthi has 23 sweets.
Answer:_______________ |
| 1) Tulasi has 30 sweets. Answer: 65 SOLUTION 1 : 35 more than Tulasi Tulasi 30 Tamilselvi 30 + 35 = 65 Tamilselvi has 65 sweets. |
| 2) Tulasi has 25 sweets. Answer: 58 SOLUTION 1 : 33 more than Tulasi Tulasi 25 Swathi 25 + 33 = 58 Swathi has 58 sweets. |
| 3) Poongodi has 21 sweets. Answer: 58 SOLUTION 1 : 37 more than Poongodi Poongodi 21 Selvanayaki 21 + 37 = 58 Selvanayaki has 58 sweets. |
| 4) Haritha has 21 sweets. Answer: 54 SOLUTION 1 : 33 more than Haritha Haritha 21 Amutha 21 + 33 = 54 Amutha has 54 sweets. |
| 5) Ramani has 26 sweets. Answer: 59 SOLUTION 1 : 33 more than Ramani Ramani 26 Indra 26 + 33 = 59 Indra has 59 sweets. |
| 6) Parveen has 22 sweets. Answer: 61 SOLUTION 1 : 39 more than Parveen Parveen 22 Tamilselvi 22 + 39 = 61 Tamilselvi has 61 sweets. |
| 7) Selvanayaki has 21 sweets. Answer: 58 SOLUTION 1 : 37 more than Selvanayaki Selvanayaki 21 Ovini 21 + 37 = 58 Ovini has 58 sweets. |
| 8) Nandini has 25 sweets. Answer: 65 SOLUTION 1 : 40 more than Nandini Nandini 25 Poongodi 25 + 40 = 65 Poongodi has 65 sweets. |
| 9) Chellamal has 21 sweets. Answer: 56 SOLUTION 1 : 35 more than Chellamal Chellamal 21 Swathi 21 + 35 = 56 Swathi has 56 sweets. |
| 10) Keerthi has 23 sweets. Answer: 59 SOLUTION 1 : 36 more than Keerthi Keerthi 23 Swathi 23 + 36 = 59 Swathi has 59 sweets. |