Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Panimalar sold 224 eggs. Answer:_______________ |
| 2) Jeevini sold 236 eggs. Answer:_______________ |
| 3) Chellamal sold 152 eggs. Answer:_______________ |
| 4) Amutha sold 171 eggs. Answer:_______________ |
| 5) Thamarai sold 286 eggs. Answer:_______________ |
| 6) Swathi sold 118 eggs. Answer:_______________ |
| 7) Ramani sold 272 eggs. Answer:_______________ |
| 8) Tamilselvi sold 160 eggs. Answer:_______________ |
| 9) Tulasi sold 246 eggs. Answer:_______________ |
| 10) Indra sold 263 eggs. Answer:_______________ |
| 1) Panimalar sold 224 eggs. SOLUTION 1 : Panimalar Nandini 224 42 more Step 1: 224 eggs + 42 eggs = 266 eggs Step 2: 224 eggs + 266 eggs = 490 eggs They sold 490 eggs altogether. |
| 2) Jeevini sold 236 eggs. SOLUTION 1 : Jeevini Nandini 236 67 more Step 1: 236 eggs + 67 eggs = 303 eggs Step 2: 236 eggs + 303 eggs = 539 eggs They sold 539 eggs altogether. |
| 3) Chellamal sold 152 eggs. SOLUTION 1 : Chellamal Tulasi 152 94 more Step 1: 152 eggs + 94 eggs = 246 eggs Step 2: 152 eggs + 246 eggs = 398 eggs They sold 398 eggs altogether. |
| 4) Amutha sold 171 eggs. SOLUTION 1 : Amutha Jeevini 171 44 more Step 1: 171 eggs + 44 eggs = 215 eggs Step 2: 171 eggs + 215 eggs = 386 eggs They sold 386 eggs altogether. |
| 5) Thamarai sold 286 eggs. SOLUTION 1 : Thamarai Tulasi 286 37 more Step 1: 286 eggs + 37 eggs = 323 eggs Step 2: 286 eggs + 323 eggs = 609 eggs They sold 609 eggs altogether. |
| 6) Swathi sold 118 eggs. SOLUTION 1 : Swathi Jeevini 118 81 more Step 1: 118 eggs + 81 eggs = 199 eggs Step 2: 118 eggs + 199 eggs = 317 eggs They sold 317 eggs altogether. |
| 7) Ramani sold 272 eggs. SOLUTION 1 : Ramani Panimalar 272 35 more Step 1: 272 eggs + 35 eggs = 307 eggs Step 2: 272 eggs + 307 eggs = 579 eggs They sold 579 eggs altogether. |
| 8) Tamilselvi sold 160 eggs. SOLUTION 1 : Tamilselvi Jeevini 160 24 more Step 1: 160 eggs + 24 eggs = 184 eggs Step 2: 160 eggs + 184 eggs = 344 eggs They sold 344 eggs altogether. |
| 9) Tulasi sold 246 eggs. SOLUTION 1 : Tulasi Swathi 246 31 more Step 1: 246 eggs + 31 eggs = 277 eggs Step 2: 246 eggs + 277 eggs = 523 eggs They sold 523 eggs altogether. |
| 10) Indra sold 263 eggs. SOLUTION 1 : Indra Kumutha 263 67 more Step 1: 263 eggs + 67 eggs = 330 eggs Step 2: 263 eggs + 330 eggs = 593 eggs They sold 593 eggs altogether. |