Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Poovazhagi read 50 pages on the first day and read another 29 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 2) Mithra read 54 pages on the first day and read another 69 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 3) Selvanayaki read 86 pages on the first day and read another 48 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 4) Savithri read 58 pages on the first day and read another 94 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 5) Pavi read 10 pages on the first day and read another 50 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 6) Swathi read 35 pages on the first day and read another 51 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 7) Swathi read 80 pages on the first day and read another 47 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 8) Jeevini read 36 pages on the first day and read another 54 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 9) Indra read 53 pages on the first day and read another 82 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 10) Parveen read 48 pages on the first day and read another 84 pages on the second day.
Answer:_______________ |
| 1) Poovazhagi read 50 pages on the first day and read another 29 pages on the second day. Answer: 331 SOLUTION 1 : 410 50 29 1st day 2nd day Left Step 1: 50 + 29 = 79 Step 2: 410 - 79 = 331 Poovazhagi has to read 331 more pages. |
| 2) Mithra read 54 pages on the first day and read another 69 pages on the second day. Answer: 346 SOLUTION 1 : 469 54 69 1st day 2nd day Left Step 1: 54 + 69 = 123 Step 2: 469 - 123 = 346 Mithra has to read 346 more pages. |
| 3) Selvanayaki read 86 pages on the first day and read another 48 pages on the second day. Answer: 459 SOLUTION 1 : 593 86 48 1st day 2nd day Left Step 1: 86 + 48 = 134 Step 2: 593 - 134 = 459 Selvanayaki has to read 459 more pages. |
| 4) Savithri read 58 pages on the first day and read another 94 pages on the second day. Answer: 339 SOLUTION 1 : 491 58 94 1st day 2nd day Left Step 1: 58 + 94 = 152 Step 2: 491 - 152 = 339 Savithri has to read 339 more pages. |
| 5) Pavi read 10 pages on the first day and read another 50 pages on the second day. Answer: 353 SOLUTION 1 : 413 10 50 1st day 2nd day Left Step 1: 10 + 50 = 60 Step 2: 413 - 60 = 353 Pavi has to read 353 more pages. |
| 6) Swathi read 35 pages on the first day and read another 51 pages on the second day. Answer: 470 SOLUTION 1 : 556 35 51 1st day 2nd day Left Step 1: 35 + 51 = 86 Step 2: 556 - 86 = 470 Swathi has to read 470 more pages. |
| 7) Swathi read 80 pages on the first day and read another 47 pages on the second day. Answer: 379 SOLUTION 1 : 506 80 47 1st day 2nd day Left Step 1: 80 + 47 = 127 Step 2: 506 - 127 = 379 Swathi has to read 379 more pages. |
| 8) Jeevini read 36 pages on the first day and read another 54 pages on the second day. Answer: 311 SOLUTION 1 : 401 36 54 1st day 2nd day Left Step 1: 36 + 54 = 90 Step 2: 401 - 90 = 311 Jeevini has to read 311 more pages. |
| 9) Indra read 53 pages on the first day and read another 82 pages on the second day. Answer: 270 SOLUTION 1 : 405 53 82 1st day 2nd day Left Step 1: 53 + 82 = 135 Step 2: 405 - 135 = 270 Indra has to read 270 more pages. |
| 10) Parveen read 48 pages on the first day and read another 84 pages on the second day. Answer: 348 SOLUTION 1 : 480 48 84 1st day 2nd day Left Step 1: 48 + 84 = 132 Step 2: 480 - 132 = 348 Parveen has to read 348 more pages. |