Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) For every 4 chocolates that Pavi buys, Ovini would buy 6 cookies.
Answer:_______________ |
| 2) For every 4 mangoes that Lily buys, Ramani would buy 5 oranges. Answer:_______________ |
| 3) For every 5 chocolates that Nandini buys, Savithri would buy 5 cookies.
Answer:_______________ |
| 4) For every 4 mangoes that Lily buys, Haritha would buy 5 oranges. Answer:_______________ |
| 5) For every 5 chocolates that Ramani buys, Savithri would buy 4 cookies.
Answer:_______________ |
| 6) For every 3 mangoes that Lily buys, Nandini would buy 5 oranges. Answer:_______________ |
| 7) For every 6 chocolates that Jeevini buys, Selvanayaki would buy 8 cookies.
Answer:_______________ |
| 8) For every 4 mangoes that Lily buys, Kumutha would buy 5 oranges. Answer:_______________ |
| 9) For every 6 chocolates that Keerthi buys, Ovini would buy 8 cookies.
Answer:_______________ |
| 10) For every 3 mangoes that Lily buys, Swathi would buy 5 oranges. Answer:_______________ |
| 1) For every 4 chocolates that Pavi buys, Ovini would buy 6 cookies. Answer: 12 SOLUTION 1 : Step 1: 18 cookies ÷ 6 = 3 Step 2: 3 x 4 chocolates = 12 chocolates |
| 2) For every 4 mangoes that Lily buys, Ramani would buy 5 oranges. SOLUTION 1 : Step 1: 5 oranges ÷ 5 = 1 Step 2: 1 x 4 mangoes = 4 mangoes |
| 3) For every 5 chocolates that Nandini buys, Savithri would buy 5 cookies. Answer: 110 SOLUTION 1 : Step 1: 110 cookies ÷ 5 = 22 Step 2: 22 x 5 chocolates = 110 chocolates |
| 4) For every 4 mangoes that Lily buys, Haritha would buy 5 oranges. SOLUTION 1 : Step 1: 35 oranges ÷ 5 = 7 Step 2: 7 x 4 mangoes = 28 mangoes |
| 5) For every 5 chocolates that Ramani buys, Savithri would buy 4 cookies. Answer: 20 SOLUTION 1 : Step 1: 16 cookies ÷ 4 = 4 Step 2: 4 x 5 chocolates = 20 chocolates |
| 6) For every 3 mangoes that Lily buys, Nandini would buy 5 oranges. SOLUTION 1 : Step 1: 35 oranges ÷ 5 = 7 Step 2: 7 x 3 mangoes = 21 mangoes |
| 7) For every 6 chocolates that Jeevini buys, Selvanayaki would buy 8 cookies. Answer: 30 SOLUTION 1 : Step 1: 40 cookies ÷ 8 = 5 Step 2: 5 x 6 chocolates = 30 chocolates |
| 8) For every 4 mangoes that Lily buys, Kumutha would buy 5 oranges. SOLUTION 1 : Step 1: 5 oranges ÷ 5 = 1 Step 2: 1 x 4 mangoes = 4 mangoes |
| 9) For every 6 chocolates that Keerthi buys, Ovini would buy 8 cookies. Answer: 78 SOLUTION 1 : Step 1: 104 cookies ÷ 8 = 13 Step 2: 13 x 6 chocolates = 78 chocolates |
| 10) For every 3 mangoes that Lily buys, Swathi would buy 5 oranges. SOLUTION 1 : Step 1: 30 oranges ÷ 5 = 6 Step 2: 6 x 3 mangoes = 18 mangoes |