Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Selvanayaki had 36 flowers. After giving 4 flowers away, Selvanayaki shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 2) Tulasi had 33 flowers. After giving 3 flowers away, Tulasi shared the rest equally with 3 cousins.
Answer:_______________ |
| 3) Selvanayaki had 39 flowers. After giving 15 flowers away, Selvanayaki shared the rest equally with 3 cousins.
Answer:_______________ |
| 4) Indra had 32 flowers. After giving 12 flowers away, Indra shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 5) Thamarai had 33 flowers. After giving 15 flowers away, Thamarai shared the rest equally with 3 cousins.
Answer:_______________ |
| 6) Haritha had 40 flowers. After giving 8 flowers away, Haritha shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 7) Chellamal had 30 flowers. After giving 9 flowers away, Chellamal shared the rest equally with 3 cousins.
Answer:_______________ |
| 8) Kumutha had 36 flowers. After giving 16 flowers away, Kumutha shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 9) Ovini had 36 flowers. After giving 16 flowers away, Ovini shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 10) Poovazhagi had 32 flowers. After giving 4 flowers away, Poovazhagi shared the rest equally with 4 cousins.
Answer:_______________ |
| 1) Selvanayaki had 36 flowers. After giving 4 flowers away, Selvanayaki shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 8 SOLUTION 1 : Step 1: 36 - 4 = 32 Step 2: 32 ÷ 4 = 8 Each cousin received 8 flowere
|
| 2) Tulasi had 33 flowers. After giving 3 flowers away, Tulasi shared the rest equally with 3 cousins. Answer: 10 SOLUTION 1 : Step 1: 33 - 3 = 30 Step 2: 30 ÷ 3 = 10 Each cousin received 10 flowere
|
| 3) Selvanayaki had 39 flowers. After giving 15 flowers away, Selvanayaki shared the rest equally with 3 cousins. Answer: 8 SOLUTION 1 : Step 1: 39 - 15 = 24 Step 2: 24 ÷ 3 = 8 Each cousin received 8 flowere
|
| 4) Indra had 32 flowers. After giving 12 flowers away, Indra shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 5 SOLUTION 1 : Step 1: 32 - 12 = 20 Step 2: 20 ÷ 4 = 5 Each cousin received 5 flowere
|
| 5) Thamarai had 33 flowers. After giving 15 flowers away, Thamarai shared the rest equally with 3 cousins. Answer: 6 SOLUTION 1 : Step 1: 33 - 15 = 18 Step 2: 18 ÷ 3 = 6 Each cousin received 6 flowere
|
| 6) Haritha had 40 flowers. After giving 8 flowers away, Haritha shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 8 SOLUTION 1 : Step 1: 40 - 8 = 32 Step 2: 32 ÷ 4 = 8 Each cousin received 8 flowere
|
| 7) Chellamal had 30 flowers. After giving 9 flowers away, Chellamal shared the rest equally with 3 cousins. Answer: 7 SOLUTION 1 : Step 1: 30 - 9 = 21 Step 2: 21 ÷ 3 = 7 Each cousin received 7 flowere
|
| 8) Kumutha had 36 flowers. After giving 16 flowers away, Kumutha shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 5 SOLUTION 1 : Step 1: 36 - 16 = 20 Step 2: 20 ÷ 4 = 5 Each cousin received 5 flowere
|
| 9) Ovini had 36 flowers. After giving 16 flowers away, Ovini shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 5 SOLUTION 1 : Step 1: 36 - 16 = 20 Step 2: 20 ÷ 4 = 5 Each cousin received 5 flowere
|
| 10) Poovazhagi had 32 flowers. After giving 4 flowers away, Poovazhagi shared the rest equally with 4 cousins. Answer: 7 SOLUTION 1 : Step 1: 32 - 4 = 28 Step 2: 28 ÷ 4 = 7 Each cousin received 7 flowere
|