Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There are 714 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 2) There are 728 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 3) There are 438 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 4) There are 437 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 5) There are 326 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 6) There are 756 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 7) There are 796 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 8) There are 549 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 9) There are 101 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 10) There are 396 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 1) There are 714 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 714 Girls 83 more girls Boys Step 1: 714 - 83 = 631 (Number of boys) Step 2: 714 + 631 = 1345 pupils There are 1345 pupils in Rosehill Primary School. |
| 2) There are 728 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 728 Girls 60 more girls Boys Step 1: 728 - 60 = 668 (Number of boys) Step 2: 728 + 668 = 1396 pupils There are 1396 pupils in Rosehill Primary School. |
| 3) There are 438 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 438 Girls 62 more girls Boys Step 1: 438 - 62 = 376 (Number of boys) Step 2: 438 + 376 = 814 pupils There are 814 pupils in Rosehill Primary School. |
| 4) There are 437 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 437 Girls 64 more girls Boys Step 1: 437 - 64 = 373 (Number of boys) Step 2: 437 + 373 = 810 pupils There are 810 pupils in Rosehill Primary School. |
| 5) There are 326 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 326 Girls 69 more girls Boys Step 1: 326 - 69 = 257 (Number of boys) Step 2: 326 + 257 = 583 pupils There are 583 pupils in Rosehill Primary School. |
| 6) There are 756 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 756 Girls 72 more girls Boys Step 1: 756 - 72 = 684 (Number of boys) Step 2: 756 + 684 = 1440 pupils There are 1440 pupils in Rosehill Primary School. |
| 7) There are 796 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 796 Girls 52 more girls Boys Step 1: 796 - 52 = 744 (Number of boys) Step 2: 796 + 744 = 1540 pupils There are 1540 pupils in Rosehill Primary School. |
| 8) There are 549 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 549 Girls 66 more girls Boys Step 1: 549 - 66 = 483 (Number of boys) Step 2: 549 + 483 = 1032 pupils There are 1032 pupils in Rosehill Primary School. |
| 9) There are 101 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 101 Girls 50 more girls Boys Step 1: 101 - 50 = 51 (Number of boys) Step 2: 101 + 51 = 152 pupils There are 152 pupils in Rosehill Primary School. |
| 10) There are 396 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 396 Girls 65 more girls Boys Step 1: 396 - 65 = 331 (Number of boys) Step 2: 396 + 331 = 727 pupils There are 727 pupils in Rosehill Primary School. |