Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There are 224 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 2) There are 139 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 3) There are 134 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 4) There are 723 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 5) There are 502 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 6) There are 142 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 7) There are 262 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 8) There are 118 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 9) There are 559 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 10) There are 420 girls in Rosehill Primary School. Answer:_______________ |
| 1) There are 224 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 224 Girls 88 more girls Boys Step 1: 224 - 88 = 136 (Number of boys) Step 2: 224 + 136 = 360 pupils There are 360 pupils in Rosehill Primary School. |
| 2) There are 139 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 139 Girls 66 more girls Boys Step 1: 139 - 66 = 73 (Number of boys) Step 2: 139 + 73 = 212 pupils There are 212 pupils in Rosehill Primary School. |
| 3) There are 134 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 134 Girls 85 more girls Boys Step 1: 134 - 85 = 49 (Number of boys) Step 2: 134 + 49 = 183 pupils There are 183 pupils in Rosehill Primary School. |
| 4) There are 723 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 723 Girls 71 more girls Boys Step 1: 723 - 71 = 652 (Number of boys) Step 2: 723 + 652 = 1375 pupils There are 1375 pupils in Rosehill Primary School. |
| 5) There are 502 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 502 Girls 50 more girls Boys Step 1: 502 - 50 = 452 (Number of boys) Step 2: 502 + 452 = 954 pupils There are 954 pupils in Rosehill Primary School. |
| 6) There are 142 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 142 Girls 86 more girls Boys Step 1: 142 - 86 = 56 (Number of boys) Step 2: 142 + 56 = 198 pupils There are 198 pupils in Rosehill Primary School. |
| 7) There are 262 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 262 Girls 76 more girls Boys Step 1: 262 - 76 = 186 (Number of boys) Step 2: 262 + 186 = 448 pupils There are 448 pupils in Rosehill Primary School. |
| 8) There are 118 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 118 Girls 75 more girls Boys Step 1: 118 - 75 = 43 (Number of boys) Step 2: 118 + 43 = 161 pupils There are 161 pupils in Rosehill Primary School. |
| 9) There are 559 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 559 Girls 87 more girls Boys Step 1: 559 - 87 = 472 (Number of boys) Step 2: 559 + 472 = 1031 pupils There are 1031 pupils in Rosehill Primary School. |
| 10) There are 420 girls in Rosehill Primary School. SOLUTION 1 : 420 Girls 81 more girls Boys Step 1: 420 - 81 = 339 (Number of boys) Step 2: 420 + 339 = 759 pupils There are 759 pupils in Rosehill Primary School. |