Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There are 11 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 2) There are 11 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 3) There are 12 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 4) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 5) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 6) There are 15 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 7) There are 13 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 8) There are 11 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 9) There are 12 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 10) There are 12 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 1) There are 11 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 11 - 7 = 4 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 4 x 2 = 8 (Number of blue sweets in 2 boxes) Ponnalagu has 8 blue sweets altogether. |
| 2) There are 11 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 11 - 7 = 4 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 4 x 4 = 16 (Number of blue sweets in 4 boxes) Ovini has 16 blue sweets altogether. |
| 3) There are 12 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 12 - 5 = 7 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 7 x 5 = 35 (Number of blue sweets in 5 boxes) Ramani has 35 blue sweets altogether. |
| 4) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 8 = 2 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 2 x 3 = 6 (Number of blue sweets in 3 boxes) Pavi has 6 blue sweets altogether. |
| 5) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 5 = 5 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 5 x 4 = 20 (Number of blue sweets in 4 boxes) Indra has 20 blue sweets altogether. |
| 6) There are 15 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 15 - 6 = 9 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 9 x 2 = 18 (Number of blue sweets in 2 boxes) Ponnalagu has 18 blue sweets altogether. |
| 7) There are 13 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 13 - 7 = 6 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 6 x 3 = 18 (Number of blue sweets in 3 boxes) Mithra has 18 blue sweets altogether. |
| 8) There are 11 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 11 - 6 = 5 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 5 x 5 = 25 (Number of blue sweets in 5 boxes) Kumutha has 25 blue sweets altogether. |
| 9) There are 12 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 12 - 5 = 7 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 7 x 2 = 14 (Number of blue sweets in 2 boxes) Haritha has 14 blue sweets altogether. |
| 10) There are 12 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 12 - 5 = 7 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 7 x 5 = 35 (Number of blue sweets in 5 boxes) Pavi has 35 blue sweets altogether. |