Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There are 14 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 2) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 3) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 4) There are 13 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 5) There are 14 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 6) There are 12 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 7) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 8) There are 14 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 9) There are 11 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 10) There are 10 sweets in each box, Answer:_______________ |
| 1) There are 14 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 14 - 6 = 8 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 8 x 4 = 32 (Number of blue sweets in 4 boxes) Poovazhagi has 32 blue sweets altogether. |
| 2) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 7 = 3 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 3 x 3 = 9 (Number of blue sweets in 3 boxes) Indra has 9 blue sweets altogether. |
| 3) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 8 = 2 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 2 x 5 = 10 (Number of blue sweets in 5 boxes) Poovazhagi has 10 blue sweets altogether. |
| 4) There are 13 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 13 - 7 = 6 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 6 x 4 = 24 (Number of blue sweets in 4 boxes) Swathi has 24 blue sweets altogether. |
| 5) There are 14 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 14 - 8 = 6 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 6 x 2 = 12 (Number of blue sweets in 2 boxes) Tamilselvi has 12 blue sweets altogether. |
| 6) There are 12 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 12 - 6 = 6 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 6 x 4 = 24 (Number of blue sweets in 4 boxes) Haritha has 24 blue sweets altogether. |
| 7) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 8 = 2 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 2 x 5 = 10 (Number of blue sweets in 5 boxes) Amutha has 10 blue sweets altogether. |
| 8) There are 14 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 14 - 7 = 7 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 7 x 4 = 28 (Number of blue sweets in 4 boxes) Haritha has 28 blue sweets altogether. |
| 9) There are 11 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 11 - 8 = 3 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 3 x 4 = 12 (Number of blue sweets in 4 boxes) Tamilselvi has 12 blue sweets altogether. |
| 10) There are 10 sweets in each box, SOLUTION 1 : Step 1: 10 - 8 = 2 (Number of blue sweets in 1 box) Step 2: 2 x 2 = 4 (Number of blue sweets in 2 boxes) Panimalar has 4 blue sweets altogether. |