Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is 35 hundreds - 13
( ) |
| 2) What is 34 tens - 151
( ) |
| 3) What is 30 hundreds - 13
( ) |
| 4) What is 44 tens - 146
( ) |
| 5) What is 23 hundreds - 12
( ) |
| 6) What is 49 tens - 143
( ) |
| 7) What is 29 hundreds - 15
( ) |
| 8) What is 38 tens - 146
( ) |
| 9) What is 34 hundreds - 14
( ) |
| 10) What is 43 tens - 144
( ) |
| 1) What is 35 hundreds - 13
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 35 x 100 = 3500 Step2: 3500 - 13 = 3487 |
| 2) What is 34 tens - 151
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 34 x 10 = 340
Step 2: 340 - 151 = 189 |
| 3) What is 30 hundreds - 13
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 30 x 100 = 3000 Step2: 3000 - 13 = 2987 |
| 4) What is 44 tens - 146
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 44 x 10 = 440
Step 2: 440 - 146 = 294 |
| 5) What is 23 hundreds - 12
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 23 x 100 = 2300 Step2: 2300 - 12 = 2288 |
| 6) What is 49 tens - 143
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 49 x 10 = 490
Step 2: 490 - 143 = 347 |
| 7) What is 29 hundreds - 15
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 29 x 100 = 2900 Step2: 2900 - 15 = 2885 |
| 8) What is 38 tens - 146
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 38 x 10 = 380
Step 2: 380 - 146 = 234 |
| 9) What is 34 hundreds - 14
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 34 x 100 = 3400 Step2: 3400 - 14 = 3386 |
| 10) What is 43 tens - 144
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 43 x 10 = 430
Step 2: 430 - 144 = 286 |