Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is 28 hundreds - 14
( ) |
| 2) What is 34 tens - 154
( ) |
| 3) What is 29 hundreds - 16
( ) |
| 4) What is 34 tens - 157
( ) |
| 5) What is 30 hundreds - 17
( ) |
| 6) What is 32 tens - 192
( ) |
| 7) What is 23 hundreds - 11
( ) |
| 8) What is 35 tens - 179
( ) |
| 9) What is 25 hundreds - 19
( ) |
| 10) What is 39 tens - 131
( ) |
| 1) What is 28 hundreds - 14
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 28 x 100 = 2800 Step2: 2800 - 14 = 2786 |
| 2) What is 34 tens - 154
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 34 x 10 = 340
Step 2: 340 - 154 = 186 |
| 3) What is 29 hundreds - 16
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 29 x 100 = 2900 Step2: 2900 - 16 = 2884 |
| 4) What is 34 tens - 157
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 34 x 10 = 340
Step 2: 340 - 157 = 183 |
| 5) What is 30 hundreds - 17
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 30 x 100 = 3000 Step2: 3000 - 17 = 2983 |
| 6) What is 32 tens - 192
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 32 x 10 = 320
Step 2: 320 - 192 = 128 |
| 7) What is 23 hundreds - 11
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 23 x 100 = 2300 Step2: 2300 - 11 = 2289 |
| 8) What is 35 tens - 179
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 35 x 10 = 350
Step 2: 350 - 179 = 171 |
| 9) What is 25 hundreds - 19
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 25 x 100 = 2500 Step2: 2500 - 19 = 2481 |
| 10) What is 39 tens - 131
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 39 x 10 = 390
Step 2: 390 - 131 = 259 |