Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is 31 tens - 141
( ) |
| 2) What is 35 hundreds - 16
( ) |
| 3) What is 37 tens - 112
( ) |
| 4) What is 29 hundreds - 12
( ) |
| 5) What is 49 tens - 169
( ) |
| 6) What is 39 hundreds - 13
( ) |
| 7) What is 36 tens - 169
( ) |
| 8) What is 30 hundreds - 18
( ) |
| 9) What is 41 tens - 176
( ) |
| 10) What is 35 hundreds - 12
( ) |
| 1) What is 31 tens - 141
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 31 x 10 = 310
Step 2: 310 - 141 = 169 |
| 2) What is 35 hundreds - 16
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 35 x 100 = 3500 Step2: 3500 - 16 = 3484 |
| 3) What is 37 tens - 112
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 37 x 10 = 370
Step 2: 370 - 112 = 258 |
| 4) What is 29 hundreds - 12
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 29 x 100 = 2900 Step2: 2900 - 12 = 2888 |
| 5) What is 49 tens - 169
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 49 x 10 = 490
Step 2: 490 - 169 = 321 |
| 6) What is 39 hundreds - 13
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 39 x 100 = 3900 Step2: 3900 - 13 = 3887 |
| 7) What is 36 tens - 169
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 36 x 10 = 360
Step 2: 360 - 169 = 191 |
| 8) What is 30 hundreds - 18
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 30 x 100 = 3000 Step2: 3000 - 18 = 2982 |
| 9) What is 41 tens - 176
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 41 x 10 = 410
Step 2: 410 - 176 = 234 |
| 10) What is 35 hundreds - 12
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 35 x 100 = 3500 Step2: 3500 - 12 = 3488 |