Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) 7.61 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 2) 9.35 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 3) 2.25 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 4) 7.58 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 5) 6.26 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 6) 8.91 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 7) 6.24 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 8) 1.18 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 9) 1.23 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 10) 8.52 = ___ hundredths Answer:_______________ |
| 1) 7.61 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 7.61 = 7 Step 2: 7 x 100 = 700 Step 3: 6 x 10 = 60 Step 4: 700 + 60 + 1 =761 Step 5: 7.61 = |
| 2) 9.35 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 9.35 = 9 Step 2: 9 x 100 = 900 Step 3: 3 x 10 = 30 Step 4: 900 + 30 + 5 =935 Step 5: 9.35 = |
| 3) 2.25 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 2.25 = 2 Step 2: 2 x 100 = 200 Step 3: 2 x 10 = 20 Step 4: 200 + 20 + 5 =225 Step 5: 2.25 = |
| 4) 7.58 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 7.58 = 7 Step 2: 7 x 100 = 700 Step 3: 5 x 10 = 50 Step 4: 700 + 50 + 8 =758 Step 5: 7.58 = |
| 5) 6.26 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 6.26 = 6 Step 2: 6 x 100 = 600 Step 3: 2 x 10 = 20 Step 4: 600 + 20 + 6 =626 Step 5: 6.26 = |
| 6) 8.91 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 8.91 = 8 Step 2: 8 x 100 = 800 Step 3: 9 x 10 = 90 Step 4: 800 + 90 + 1 =891 Step 5: 8.91 = |
| 7) 6.24 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 6.24 = 6 Step 2: 6 x 100 = 600 Step 3: 2 x 10 = 20 Step 4: 600 + 20 + 4 =624 Step 5: 6.24 = |
| 8) 1.18 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 1.18 = 1 Step 2: 1 x 100 = 100 Step 3: 1 x 10 = 10 Step 4: 100 + 10 + 8 =118 Step 5: 1.18 = |
| 9) 1.23 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 1.23 = 1 Step 2: 1 x 100 = 100 Step 3: 2 x 10 = 20 Step 4: 100 + 20 + 3 =123 Step 5: 1.23 = |
| 10) 8.52 = ___ hundredths SOLUTION 1 : Step 1: 8.52 = 8 Step 2: 8 x 100 = 800 Step 3: 5 x 10 = 50 Step 4: 800 + 50 + 2 =852 Step 5: 8.52 = |