Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) 2.185 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 2) 8.847 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 3) 6.614 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 4) 1.124 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 5) 1.387 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 6) 6.483 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 7) 4.884 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 8) 5.939 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 9) 9.218 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 10) 9.283 = ___ thousandths Answer:_______________ |
| 1) 2.185 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 2.185 = 2 Step 2: 2 x 1000 = 2000 Step 3: 1 x 100 = 100 Step 4: 8 x 10 = 80 Step 5: 2000 + 100 + 80 + 5 = 2185 Step 6: 2.185 = |
| 2) 8.847 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 8.847 = 8 Step 2: 8 x 1000 = 8000 Step 3: 8 x 100 = 800 Step 4: 4 x 10 = 40 Step 5: 8000 + 800 + 40 + 7 = 8847 Step 6: 8.847 = |
| 3) 6.614 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 6.614 = 6 Step 2: 6 x 1000 = 6000 Step 3: 6 x 100 = 600 Step 4: 1 x 10 = 10 Step 5: 6000 + 600 + 10 + 4 = 6614 Step 6: 6.614 = |
| 4) 1.124 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 1.124 = 1 Step 2: 1 x 1000 = 1000 Step 3: 1 x 100 = 100 Step 4: 2 x 10 = 20 Step 5: 1000 + 100 + 20 + 4 = 1124 Step 6: 1.124 = |
| 5) 1.387 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 1.387 = 1 Step 2: 1 x 1000 = 1000 Step 3: 3 x 100 = 300 Step 4: 8 x 10 = 80 Step 5: 1000 + 300 + 80 + 7 = 1387 Step 6: 1.387 = |
| 6) 6.483 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 6.483 = 6 Step 2: 6 x 1000 = 6000 Step 3: 4 x 100 = 400 Step 4: 8 x 10 = 80 Step 5: 6000 + 400 + 80 + 3 = 6483 Step 6: 6.483 = |
| 7) 4.884 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 4.884 = 4 Step 2: 4 x 1000 = 4000 Step 3: 8 x 100 = 800 Step 4: 8 x 10 = 80 Step 5: 4000 + 800 + 80 + 4 = 4884 Step 6: 4.884 = |
| 8) 5.939 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 5.939 = 5 Step 2: 5 x 1000 = 5000 Step 3: 9 x 100 = 900 Step 4: 3 x 10 = 30 Step 5: 5000 + 900 + 30 + 9 = 5939 Step 6: 5.939 = |
| 9) 9.218 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 9.218 = 9 Step 2: 9 x 1000 = 9000 Step 3: 2 x 100 = 200 Step 4: 1 x 10 = 10 Step 5: 9000 + 200 + 10 + 8 = 9218 Step 6: 9.218 = |
| 10) 9.283 = ___ thousandths SOLUTION 1 : Step 1: 9.283 = 9 Step 2: 9 x 1000 = 9000 Step 3: 2 x 100 = 200 Step 4: 8 x 10 = 80 Step 5: 9000 + 200 + 80 + 3 = 9283 Step 6: 9.283 = |