Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Rosa has $214. After giving $49 to Tulasi, she has twice as much as Tulasi.
$ ___ Answer:_______________ |
| 2) Rosa has $184. After giving $31 to Ramani, she has twice as much as Ramani.
$ ___ Answer:_______________ |
| 3) Rosa has $370. After giving $29 to Kumutha, she has twice as much as Kumutha.
$ ___ Answer:_______________ |
| 4) Rosa has $354. After giving $39 to Amutha, she has twice as much as Amutha.
$ ___ Answer:_______________ |
| 5) Rosa has $186. After giving $35 to Indra, she has twice as much as Indra.
$ ___ Answer:_______________ |
| 6) Rosa has $294. After giving $34 to Chellamal, she has twice as much as Chellamal.
$ ___ Answer:_______________ |
| 7) Rosa has $345. After giving $40 to Chithra, she has twice as much as Chithra.
$ ___ Answer:_______________ |
| 8) Rosa has $300. After giving $49 to Tamilselvi, she has twice as much as Tamilselvi.
$ ___ Answer:_______________ |
| 9) Rosa has $352. After giving $20 to Jeevini, she has twice as much as Jeevini.
$ ___ Answer:_______________ |
| 10) Rosa has $213. After giving $35 to Chellamal, she has twice as much as Chellamal.
$ ___ Answer:_______________ |
| 1) Rosa has $214. After giving $49 to Tulasi, she has twice as much as Tulasi.
Answer: $33.50 SOLUTION 1 : Step 1: $214 - $49 = $165.00 Tulasi have $33.50 at first. |
| 2) Rosa has $184. After giving $31 to Ramani, she has twice as much as Ramani.
Answer: $45.50 SOLUTION 1 : Step 1: $184 - $31 = $153.00 Ramani have $45.50 at first. |
| 3) Rosa has $370. After giving $29 to Kumutha, she has twice as much as Kumutha.
Answer: $141.50 SOLUTION 1 : Step 1: $370 - $29 = $341.00 Kumutha have $141.50 at first. |
| 4) Rosa has $354. After giving $39 to Amutha, she has twice as much as Amutha.
Answer: $118.50 SOLUTION 1 : Step 1: $354 - $39 = $315.00 Amutha have $118.50 at first. |
| 5) Rosa has $186. After giving $35 to Indra, she has twice as much as Indra.
Answer: $40.50 SOLUTION 1 : Step 1: $186 - $35 = $151.00 Indra have $40.50 at first. |
| 6) Rosa has $294. After giving $34 to Chellamal, she has twice as much as Chellamal.
Answer: $96.00 SOLUTION 1 : Step 1: $294 - $34 = $260.00 Chellamal have $96.00 at first. |
| 7) Rosa has $345. After giving $40 to Chithra, she has twice as much as Chithra.
Answer: $112.50 SOLUTION 1 : Step 1: $345 - $40 = $305.00 Chithra have $112.50 at first. |
| 8) Rosa has $300. After giving $49 to Tamilselvi, she has twice as much as Tamilselvi.
Answer: $76.50 SOLUTION 1 : Step 1: $300 - $49 = $251.00 Tamilselvi have $76.50 at first. |
| 9) Rosa has $352. After giving $20 to Jeevini, she has twice as much as Jeevini.
Answer: $146.00 SOLUTION 1 : Step 1: $352 - $20 = $332.00 Jeevini have $146.00 at first. |
| 10) Rosa has $213. After giving $35 to Chellamal, she has twice as much as Chellamal.
Answer: $54.00 SOLUTION 1 : Step 1: $213 - $35 = $178.00 Chellamal have $54.00 at first. |