Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Round off 8104804 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 2) Round off 3532728 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 3) Round off 2447147 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 4) Round off 6489368 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 5) Round off 3783884 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 6) Round off 8572133 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 7) Round off 9081125 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 8) Round off 2074364 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 9) Round off 4522442 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 10) Round off 8782961 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 1) Round off 8104804 to the nearest tens Answer: 8104800 SOLUTION 1 : 4 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 2) Round off 3532728 to the nearest ten thousand. Answer: 3530000 SOLUTION 1 : 2728 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 3) Round off 2447147 to the nearest hundreds. Answer: 2447100 SOLUTION 1 : 47 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 4) Round off 6489368 to the nearest thousands Answer: 6489000 SOLUTION 1 : 368 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 5) Round off 3783884 to the nearest tens Answer: 3783880 SOLUTION 1 : 4 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 6) Round off 8572133 to the nearest ten thousand. Answer: 8570000 SOLUTION 1 : 2133 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 7) Round off 9081125 to the nearest hundreds. Answer: 9081100 SOLUTION 1 : 25 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 8) Round off 2074364 to the nearest thousands Answer: 2074000 SOLUTION 1 : 364 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 9) Round off 4522442 to the nearest tens Answer: 4522440 SOLUTION 1 : 2 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 10) Round off 8782961 to the nearest ten thousand. Answer: 8780000 SOLUTION 1 : 2961 is less than 5000. Hence, we round down the number. |