Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Round off 4088834 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 2) Round off 7022184 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 3) Round off 1515133 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 4) Round off 9283201 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 5) Round off 8825820 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 6) Round off 8199417 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 7) Round off 4730874 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 8) Round off 8962478 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 9) Round off 4666521 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 10) Round off 7821104 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 1) Round off 4088834 to the nearest hundreds. Answer: 4088800 SOLUTION 1 : 34 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 2) Round off 7022184 to the nearest thousands Answer: 7022000 SOLUTION 1 : 184 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 3) Round off 1515133 to the nearest tens Answer: 1515130 SOLUTION 1 : 3 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 4) Round off 9283201 to the nearest ten thousand. Answer: 9280000 SOLUTION 1 : 3201 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 5) Round off 8825820 to the nearest hundreds. Answer: 8825800 SOLUTION 1 : 20 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 6) Round off 8199417 to the nearest thousands Answer: 8199000 SOLUTION 1 : 417 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 7) Round off 4730874 to the nearest tens Answer: 4730870 SOLUTION 1 : 4 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 8) Round off 8962478 to the nearest ten thousand. Answer: 8960000 SOLUTION 1 : 2478 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 9) Round off 4666521 to the nearest hundreds. Answer: 4666500 SOLUTION 1 : 21 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 10) Round off 7821104 to the nearest thousands Answer: 7821000 SOLUTION 1 : 104 is less than 500. Hence, we round down the number. |