Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Round off 6759340 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 2) Round off 6982403 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 3) Round off 4094734 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 4) Round off 4114452 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 5) Round off 7551240 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 6) Round off 1924367 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 7) Round off 2202883 to the nearest tens
Answer:_______________ |
| 8) Round off 9763915 to the nearest ten thousand.
Answer:_______________ |
| 9) Round off 5869513 to the nearest hundreds.
Answer:_______________ |
| 10) Round off 3524252 to the nearest thousands
Answer:_______________ |
| 1) Round off 6759340 to the nearest hundreds. Answer: 6759300 SOLUTION 1 : 40 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 2) Round off 6982403 to the nearest thousands Answer: 6982000 SOLUTION 1 : 403 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 3) Round off 4094734 to the nearest tens Answer: 4094730 SOLUTION 1 : 4 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 4) Round off 4114452 to the nearest ten thousand. Answer: 4110000 SOLUTION 1 : 4452 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 5) Round off 7551240 to the nearest hundreds. Answer: 7551200 SOLUTION 1 : 40 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 6) Round off 1924367 to the nearest thousands Answer: 1924000 SOLUTION 1 : 367 is less than 500. Hence, we round down the number. |
| 7) Round off 2202883 to the nearest tens Answer: 2202880 SOLUTION 1 : 3 is less than 5. Hence, we round down the number. |
| 8) Round off 9763915 to the nearest ten thousand. Answer: 9760000 SOLUTION 1 : 3915 is less than 5000. Hence, we round down the number. |
| 9) Round off 5869513 to the nearest hundreds. Answer: 5869500 SOLUTION 1 : 13 is less than 50. Hence, we round down the number. |
| 10) Round off 3524252 to the nearest thousands Answer: 3524000 SOLUTION 1 : 252 is less than 500. Hence, we round down the number. |