Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 2) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 3) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 4) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 5) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 6) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 7) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 8) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 9) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 10) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
( ) |
| 1) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 7 = 49 The numerator is 53. |
| 2) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 8 = 24 The numerator is 27. |
| 3) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 6 x 7 = 42 The numerator is 44. |
| 4) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 10 = 30 The numerator is 35. |
| 5) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 11 = 77 The numerator is 79. |
| 6) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 6 = 12 The numerator is 15. |
| 7) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 9 = 63 The numerator is 65. |
| 8) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 8 = 16 The numerator is 17. |
| 9) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 5 = 25 The numerator is 29. |
| 10) = Convert the fraction into improper fraction. What is the numerator
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 4 x 12 = 48 The numerator is 51. |